Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég érdekes személyiségem van. Azt hiszem mindig is ez volt. Édesanyám elvesztése után nagyon kifordultam magamból, több évig pusztítottam magamat, és nagyon közel voltam az öngyilkossághoz. Voltak nagyon mély pontok az életemben.

Mostanra egész stabil életvitelt értem el. Olyan munkával amit szeretek csinálni, ezért sokat bent is vagyok munkahelyen. Ebből annyi hasznom lett hogy elfoglaltam magamat, egész jó pozícióba kerültem, és a havi fizetésem bőven a Bp.-i átlag felett van. Most egy olyan szakaszban vagyok, ahol az általam kitűzött célok nagy részét teljesítettem. Kicsit megrekedtem.

Eddig nem sokat foglalkoztam az emberekkel. Néha volt valakim, azt pont elég volt. Introverált a személyiségem. Tulajdonképpen szeretem, és igénylem a magányt. Ugyanakkor vágyom emberek társaságát is. Egy nagy ellentmondás az egész, iszonyat frusztráló érzés. Főleg így hétvégente, amikor túl sok időm van agyalni.

Na mind1. Csak ki írtam magamból, aztán ha valakinek van valami hozzáfűzni valója szívesen elolvasom.

2017. szept. 17. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el ismerkedni és ne áltasd magad ezzel a szar introvertált dumával. Én is az vagyok, de nem indok arra, hogy otthon begubózz meg munkamániás legyél. Ki kell lépni a komfortzónádból. Szar, de ez van. Vagy nem kell, de akkor ne sajnáltasd magad olyan kamu szövegekkel, hogy "én ilyen vagyok".
2017. szept. 17. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hobbi, utazás, háziállat?
2017. szept. 17. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

nincs olyan,. hogy tisztán introvertált v extrovertált, mindenki valahol a két véglet között helyezkedik el.

...és ugye társas lények vagyunk.

Szóval ezekből következik, hogy a társaság iránti szükségleted időről-időre újra jelentkezik :)

BP pedig a legjobb hely ennek kielégítésére!

Én sportolni szoktam menni :)

25f

2017. szept. 17. 11:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Sportolni nem rég kezdtem el több év kihagyás után. Illetve csak az előkészületeket, kaját beállítani egészséges szintre. Magas, (195cm) szálkás testalkatom van, csak így van értelme elkezdeni. Majd ezzel kicsit lefoglalom magamat. Illetve nagyon... mert ha nagy nehezen rászánom magam hogy valamit elkezdjek, akkor azt igyekszem tökéletességig csinálni.

Nagyon nincs kivel eljárnom bulizni, ismerkedni. Munka miatt költöztem Bp.-re, nincs sok ismerős.

2017. szept. 17. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!