Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire "egészséges" magányos...

Mennyire "egészséges" magányosan élni? Külföldön élő magyarként ti hogy éltek?

Figyelt kérdés
Nemrégóta élek Németországban, rezidensként dolgozom. Munka közben sikerült rátalálnom egy magyar kollégára, ő több éve él már itt, és alig tudom elhinni, hogyan él.. A szó szoros értelmében egyedül van, még barátai sem igen vannak, nem jár el sehova, csak néha-néha, ha meghívják valahová. Pletykából hallottam, hogy valaki elhívta randizni, de a srác elutasította. Gondolom a közös nyelv miatt velem nem bánik olyan érdekesen, ha kérdezgetem akkor válaszol, meg mesél. Nemrég túráztunk is közösen, elég sokat beszélt magáról, persze voltak csendes percek, én nem nagyon beszéltem, mert nem igen kérdezgetett (nem szokása), amikor pedig igen, mindig úgy éreztem, hogy untatom, és nem érdekli, mert meghallgatja az embert, de ennyi. Engem azért aggaszt, mennyire egyedül van, bár látszólag jól megvan, lehet csak én képzelem be, hogy szüksége lenne társaságra, meg beszélgetésre, és hasonlók.

2017. szept. 9. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
lehet meleg
2017. szept. 18. 07:13
 12/12 anonim ***** válasza:
En kulfoldon elek de nem maganyosan, itt a csaladom.
2017. szept. 22. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!