Mit lehet tenni, ha egy pszichológus sem tud segíteni?
Figyelt kérdés
Pszichiátriára nem akarok kerülni,mivel csináltam 1-2 rossz dolgot,amit egy pszichológussal akartam helyrehozni. Mivel szociális problémám van,ezért nagyon magányos vagyok. Mit lehet tenni ez ellen? Nem tudok beilleszkedni a társaságba,és semmiféle társaságba. Úgy érzem beleőrülök ebbe.2017. aug. 22. 13:41
1/7 anonim válasza:
Leírnád, kérlek, kicsit bővebben, hogy milyen jellegű szociális problémával kell megküzdened, és mit tettél? Sajnos túl kevés infot adtál meg ahhoz, hogy segíteni tudjak.
2/7 A kérdező kommentje:
Félek emberek közé menni,és pánikrohamaim vannak. Majdnem elterveztem egy öngyilkosságot,és tönretettem pár ember életét. Agresszív vagyok mindenkivel,sajnos ez oda jutott,hogy neki mentem a volt mostoha báttyámnak is réggebben,késsel. Pszichiátriára nem akarok kerülni. Mit tehetnék?
2017. aug. 22. 14:29
3/7 anonim válasza:
Ez így már bőven az ön és közveszélyes kategória, ezt egyedül nem fogod tudni kezelni, kezelés nélkül pedig előbb vagy utóbb kárt fogsz tenni valakiben. Mindenképp fordulj szakorvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, mindenképp komoly segítségre lenne szükséged.
5/7 anonim válasza:
Még jó hogy a címbe is benne van hogy, a pszichológus sem segít neki, de mondjátok még neki hogy, menjen szakemberhez...
6/7 anonim válasza:
A pszichológus nem is szakember. A szakember a pszichiáter.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy voltam pszichiáternél,és ő imocionális és magatartászavart diagnosztizált. Mjad elküldött pszichológushoz,aki nem tudott segíteni.
2017. aug. 22. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!