Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit lehet tenni, ha egy...

Mit lehet tenni, ha egy pszichológus sem tud segíteni?

Figyelt kérdés
Pszichiátriára nem akarok kerülni,mivel csináltam 1-2 rossz dolgot,amit egy pszichológussal akartam helyrehozni. Mivel szociális problémám van,ezért nagyon magányos vagyok. Mit lehet tenni ez ellen? Nem tudok beilleszkedni a társaságba,és semmiféle társaságba. Úgy érzem beleőrülök ebbe.
2017. aug. 22. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Leírnád, kérlek, kicsit bővebben, hogy milyen jellegű szociális problémával kell megküzdened, és mit tettél? Sajnos túl kevés infot adtál meg ahhoz, hogy segíteni tudjak.
2017. aug. 22. 14:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Félek emberek közé menni,és pánikrohamaim vannak. Majdnem elterveztem egy öngyilkosságot,és tönretettem pár ember életét. Agresszív vagyok mindenkivel,sajnos ez oda jutott,hogy neki mentem a volt mostoha báttyámnak is réggebben,késsel. Pszichiátriára nem akarok kerülni. Mit tehetnék?
2017. aug. 22. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez így már bőven az ön és közveszélyes kategória, ezt egyedül nem fogod tudni kezelni, kezelés nélkül pedig előbb vagy utóbb kárt fogsz tenni valakiben. Mindenképp fordulj szakorvoshoz.
2017. aug. 22. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, mindenképp komoly segítségre lenne szükséged.
2017. aug. 22. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Még jó hogy a címbe is benne van hogy, a pszichológus sem segít neki, de mondjátok még neki hogy, menjen szakemberhez...
2017. aug. 22. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem is szakember. A szakember a pszichiáter.
2017. aug. 22. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy voltam pszichiáternél,és ő imocionális és magatartászavart diagnosztizált. Mjad elküldött pszichológushoz,aki nem tudott segíteni.
2017. aug. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!