Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Ebben az utolsó két hónapban teljesen befordultam. Minden elromlik, amibe belekezdek, semmi sem sikerül. Olyan dolgokat tettem, amiket megbántam, pedig csak azért csináltam, mert rohadtul egyedül vagyok és szükségem van arra, hogy valaki szeressen. A szüleim itt vannak, van testvérem, de velük nem tudom megbeszélni a dolgaim, nem így lettem nevelve és szinte semmiről nem tudnak, ami körülöttem van és nem tudok ezen változtatni, soha nem beszéltünk meg ilyen dolgokat és már nem tudnám hogy elkezdeni. Barátaim vannak, de velük sincs olyan kapcsolatom, illetve van, de bonyolult.. nem tudom, hogy igaz barátaim vannak-e, akikre számíthatok, egyre inkább azt érzem, hogy a ,,nincs ló, jó a szamár is" effektus áll fent.. Mindjárt kezdődik az iskola, amit utálok, utálom azt a környezetet, az ottani embereket és tanárokat. Egy év van vissza, de egyszerűen képtelen vagyok visszamenni, már most szorongok. Kollégista vagyok és olyan érzés, mintha egyedül lennék, teljesen egyedül és senkivel sem tudnék beszélni. Mit tegyek? 17/l2017. aug. 16. 03:18
1/4 Bihar Valatonon válasza:
Nagyon sok ilyen kérdés merül fel mostanában,de ezekre ilyen szinten szerintem nincs megfelelő válasz. Az emberek nagy része nagyon felszínes ezen nem is nagyon lehet változtatni. Ha nincs más megoldás, akkor bizony szakemberrel kell megbeszélni, és megoldást keresni a gondjaidra, mivel ha te nem találsz választ az idővel rosszabb lesz.
2/4 anonim válasza:
Azt mondtad hogy már csak 1 év van hátra suliból, azt már fél lábbal is kibírod, hidd el. Én 12 évig szenvedtem barátok nélkül, aztán szerencsére leérettségiztem és vége lett.
Tűzz ki magad elé egy célt érettségi utánra ha még nincs. Menj egyetemre. Vagy menj ki külföldre ha megteheted. Mindenesetre kezdj új életet, aztán majd az igaz barátságok maguktól kialakulnak.
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy addig ameddig szukseged van arra hogy szeressenek addig barmit meg fogsz tenni azert a szeretetert, ezaltal nagyon konnyen kihasznalhatnak a fiuk. Hidd el tudom milyen erzes ez. En is ateltem. Muszaj a sajat labadra allnod, es megtanulni egyedul is boldognak lenni mert kulonben olyan leszel mint egy drogfuggo csak drog helyett kapcsolatoktol fuggsz. 18/F
4/4 A kérdező kommentje:
#3 szerintem ott tartok.. vagy legalábbis nagyon közel állok hozzá
2017. aug. 16. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!