Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magány megrövidíti az életet?

A magány megrövidíti az életet?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy jó ideig magányos maradok,akkor meghalok? Akkor nem is kell megölnöm magam. Meg amúgyis.. az összes tanácsot megfogadtam,eljárok futni,sportolni. Ugyanolyan vagyok,mint eddig. Elmentem pszichológushoz,de ő csak gyógyszereket adott. Elegem van.. változtatni próbáltam,ismerkedni próbáltam. A régi/új barátaim is itthagytak. Mindent megfogadtam,amit tanácsoltatok. Higyétek el,nem lett jobb. Semmivel. Az igaz,hogy jön a középsuli,de ez a nyaram borzalmas volt. Az új sulitól pedig félek. Alapjáraton félek az emberektől. Szinte mindenkitől. Mondom,semmi nem segített. :( Az öngyilkosságon gondolkozok éppen,ahogy mindig. Gyávaság? Lehet. De én nem fogom ezt az életet leélni. Sehogysem. De a kérdésem: A magány tényleg lerövidíti az életet?
2017. aug. 13. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Gyuri te most itt produkalod magad gyakorin? :D
2017. aug. 13. 16:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak feltettem egy kérdést. Ezzel nem produkálom magam.
2017. aug. 13. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
ott sántít a sztori, hogy pszichológus nem írhat fel gyógyszereket...
2017. aug. 13. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Képzeld el,hogy nekem felírt
2017. aug. 13. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
valóban csak pszichiáter írhat fel gyógyszert. tegyük fel, hogy elírtad... szóval amennyiben tényleg ennyire reményvesztett vagy, pedig már mindent kipróbáltál, azt tudom mondani, hogy csak az idő segíthet. tudom, közhely, de magamnak se tudok mást tanácsolni, mert sajnos hasonló cipőben járok...nekem is rengeteg gondolatom forog az öngyilkosság körül, de sosem fogom megtenni, mert tudom, hogy a családom teljesen összeomlana, és ők fontosabbak nekem még a saját depimnél is. szóval amikor bántani akarod magad, gondolj a családodra, nekem legalábbis csak ők adnak erőt. ha nincs szerető családod, akkor sem hiszem el, hogy nincs legalább egy ember, aki igazán törődik veled. olyan nincs, hogy valakit senki nem szeret. az új sulitól meg ne félj, tekintsd ezt egy nagyon jó lehetőségnek az ismerkedésre, és újrakezdésre. ha én már 19 évet lehúztam így, és várhatóan még sokat le fogok, akkor te is ki fogod bírni.
2017. aug. 13. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy 14 éves, akinek világfájdalma van?! Ezt szinte el sem hiszem. Fejezd be a rinyát és nőj fel egy kicsit
2017. aug. 13. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:

a suliban még ezer lehetőséged van összehaverkodni valakivel, csak ne korlátozd le magad csak az osztálytársaidra, lehet ott épp nem találsz normálisat.

1-2pörgös gyerekkel megismerkedsz tuti nem fog unalmasan telni a nyarad

2017. aug. 13. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én őszintén remélem, legalábbis 37 évesen 15 éve egyedül élve, rohadt unalmas az élet. Ha nem muszáj, inkább nem akarnák még sokat élni.
2017. aug. 14. 01:43
 9/9 anonim ***** válasza:
40%

Remélem rövidebb lesz.

3 ève utálok èlni.De mèg nem döglöttem meg sajna.

2017. aug. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!