Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magány, egyedüllét rovatban...

Magány, egyedüllét rovatban miert nem ir vissza soha egy csaj sem?

Figyelt kérdés
Az ember segitene,azert van itt.Nem ok sose nem irnak vissza!
2017. aug. 9. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel hogy ha annyira egyedűl vannak mint amennyire mondják, és csak egy normál beszélgetést akarok, akkor nem írnak vissza.
2017. aug. 9. 21:01
 2/13 A kérdező kommentje:

Mindenesetre furcsa!

Van ami nem tartozik a kommentelokre.Privatban kell.Es normalis,kedves hangnemben tolom! Es ? Megse!

2017. aug. 9. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
A barmoknak én sem írok vissza. Attol, hogy valaki magányos még nem küld rögtön képet ésatöbbi...
2017. aug. 9. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
A magány, egyedüllét rovatban tallózók nem szerinti megoszlása 95% férfi, 5% nő. Az 5% nő 33%-a ír ki kérdést, a 95%-nyi férfi 99%-a ír privát üzenetet. Ahhoz, hogy mindenkinek válaszoljon az illető, a 24 óra 300%-ára lenne szükség naponta.
2017. aug. 9. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindegyik ramenos volt vele vagy ketertelmuen fogalmaztak es ezert.
2017. aug. 9. 21:07
 6/13 A kérdező kommentje:

Aham....szoval ha valaki meg akarja olni magat,ne azzal kezdjem,hogy minden problemara van megoldas,en segithetek neked,kerlek ne tegyel kart magadban.

Ez ramenosen vagy gonoszul hangzik?

2017. aug. 9. 21:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyszer írtam egy öngyilkos jelöltnek. Elég is volt. Nem tudom mit várnak. Ha olyan balf***ok hogy nem tudják rendezni az életet vagy elmenni pszihomókushoz, akkor jól teszi. Mi lesz jobb ha kinyiffantja magát? Több barátja lessz? Nem lessz depressziós. Áh nem. Csak több szomorúságot szül.
2017. aug. 9. 21:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Aki valóban meg akarja ölni magát, szerinted olyan dinka, hogy felmegy a netre és erre a szentfazék oldalra kiírja kérdésben? Ne legyél már ennyire naiv. xD

2017. aug. 9. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezen a fórumon volnának lányok. Figyelj. Ez egy olyan oldal, ahol csak kisnyugdíjasok és a középkorú férfiak regisztrálnak, akik unalomból tinédzser lányoknak adják ki magukat. Szóval menj inkább a facebookon és ott sírjál. Nekünk még nyugdíjas tennivalónk van és titokban beszélünk az alkoholizmusról.
2017. aug. 9. 22:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha te mondod :D
2017. aug. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!