Magány, egyedüllét rovatban miert nem ir vissza soha egy csaj sem?
Figyelt kérdés
Az ember segitene,azert van itt.Nem ok sose nem irnak vissza!2017. aug. 9. 20:59
1/13 anonim válasza:
Engem is érdekel hogy ha annyira egyedűl vannak mint amennyire mondják, és csak egy normál beszélgetést akarok, akkor nem írnak vissza.
2/13 A kérdező kommentje:
Mindenesetre furcsa!
Van ami nem tartozik a kommentelokre.Privatban kell.Es normalis,kedves hangnemben tolom! Es ? Megse!
2017. aug. 9. 21:03
3/13 anonim válasza:
A barmoknak én sem írok vissza. Attol, hogy valaki magányos még nem küld rögtön képet ésatöbbi...
4/13 anonim válasza:
A magány, egyedüllét rovatban tallózók nem szerinti megoszlása 95% férfi, 5% nő. Az 5% nő 33%-a ír ki kérdést, a 95%-nyi férfi 99%-a ír privát üzenetet. Ahhoz, hogy mindenkinek válaszoljon az illető, a 24 óra 300%-ára lenne szükség naponta.
5/13 anonim válasza:
Mert mindegyik ramenos volt vele vagy ketertelmuen fogalmaztak es ezert.
6/13 A kérdező kommentje:
Aham....szoval ha valaki meg akarja olni magat,ne azzal kezdjem,hogy minden problemara van megoldas,en segithetek neked,kerlek ne tegyel kart magadban.
Ez ramenosen vagy gonoszul hangzik?
2017. aug. 9. 21:09
7/13 anonim válasza:
Én csak egyszer írtam egy öngyilkos jelöltnek. Elég is volt. Nem tudom mit várnak. Ha olyan balf***ok hogy nem tudják rendezni az életet vagy elmenni pszihomókushoz, akkor jól teszi. Mi lesz jobb ha kinyiffantja magát? Több barátja lessz? Nem lessz depressziós. Áh nem. Csak több szomorúságot szül.
8/13 anonim válasza:
#6:
Aki valóban meg akarja ölni magát, szerinted olyan dinka, hogy felmegy a netre és erre a szentfazék oldalra kiírja kérdésben? Ne legyél már ennyire naiv. xD
9/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen a fórumon volnának lányok. Figyelj. Ez egy olyan oldal, ahol csak kisnyugdíjasok és a középkorú férfiak regisztrálnak, akik unalomból tinédzser lányoknak adják ki magukat. Szóval menj inkább a facebookon és ott sírjál. Nekünk még nyugdíjas tennivalónk van és titokban beszélünk az alkoholizmusról.
10/13 A kérdező kommentje:
Ha te mondod :D
2017. aug. 9. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!