Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért leszek rosszul, ha...

Miért leszek rosszul, ha üresjáratban vagyok?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Igazából már hónapok óta ilyen vagyok, de csak most nyáron vált nagyon feltűnővé.

Ha valahova el kell mennem, tehát finoman kényszerítve vagyok rá, hogy menjek el (munka, vezetés, bolt...stb.), akkor bármennyire is megterhelő a dolog, én élvezem.

Viszont, amint hazaérek 1-2 óra pihenés, semmittevés és rögtön elkezdek az öngyilkosságon gondolni... hogy mennyire nincs értelme az életemnek, mennyire nem számítok senkinek, mennyire nem érdeklődik irántam senki.

Jobb esetben maximum 1-2 napig vagyok otthon és utána megint felüdülés, mikor elküldenek valahova, de múltkor mikor 1 hét itthonlét után már a vonat-menetrendet nézegettem, hogy melyik vonat elé ugorhatnék és hol, és nem csak felszínesen gondolkodtam a dolgon.

Igazából emberekkel közös program nem érdekel, hanem taszít. Tehát ma is hívtak bulizni, hétfőre is lehetne buli, jövőhétvégére is, de egyszerűen félek úgy emberek közé menni, hogy előre tudom, hogy beszélgetnem kell velük. Tehát dolgozni szívesen elmegyek, mert ott nem kell beszélgetni, vagy ha kell, akkor sem ismerősökkel és nem magamról, hanem a munkáról (de mivel mostanában csak alkalmi munkákat tudok vállalni, ezért ez nem megoldás).

Itthon semmi sem köt le, minden untat. Előző 2 nap kb csak aludni jöttem haza és rohadt jókedvem volt. Egészen ma délig, amikor is újra beütött a tény, hogy inkább lennék halott.

Mit tegyek?

2017. aug. 11. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Ha már ilyenen gondolkodsz, akkor csendben intézd el, es ne tedd tönkre a mozdonyvezető életét.... ne légy önző....
2017. aug. 11. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Valamiért félsz a magánytól, az egyedülléttől, mármint ezt úgy értem, hogy amikor valaki önmagával van egyedül, attól tart valamiért...

Előfordulhat, hogy ezért keresed a külvilág ingereit, hogy lekössenek és ne kelljen magaddal foglalkozni.

Ennek okát nem tudom.

2017. aug. 11. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azta, én ugyan ilyen voltam 17évesen. Igazából néha most is... Ez amúgy a legrosszabb, nem vagyunk se extrovertáltak se introvertáltak,kellenek a külső ingerek és a társadalom de emberek nélkül :D

Én annyiban változtam, hogy megpróbáltam nyitottan állni az emberekhez, tökmindegy kivel és miről, de eldumálok bárkivel. Amúgy annó otthon én is csak unatkoztam és szuicid gondokkal küzdöttem, de mai aggyal már tudom hogy inkább építenem kellett volna a jövőmet. Otthon tanulj valami hasznosat, vagy edz! Hidd el ki fog fizetődni!

20/L

2017. aug. 12. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Teso, te szerintem siman lehetnel egy verbeli utazo. jard korbe a vilagot, lass csodakat. legyen a celod hogy az osszes orszagba eljuss. meglehet csinalni. ismerosom mar csak 10 orszagban nem volt. A vonat nem arra van hogy ele ugorj, hanem hogy hasznald. utkozben annyi celod lesz hogy eszedbe sem fog jutni az ilyen. nem kell hozza penz vagy sok tudas, csak egy kis eltokeltseg.
2017. aug. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!