Nemsokára év eleje van. Félek az osztálytársaimtól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jön a suli, és ezzel együtt megint egy újabb gyötrelmes év, amikor eltűröm, hogy nevetnek rajtam, megaláznak, tök egyedül vagyok. Azt kívánom, bárcsak valamilyen oknál fogva véget érne minden, elpusztulnék, mert magányos vagyok. Most is, még el sem kezdődött a suli, de már 2-3 osztálytársam, miközben bicóztam, kiröhögtek azért, mert menekülni akartam előlük, nehogy ,,baj" legyen. Amikor hazaértem, már a sírás kerülgetett, hogy nem is csináltam semmit, de már nevetnek rajtam.
Mit tehetnék? Van, aki olyan, mint én?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
12/L
2017. aug. 9. 21:24
11/12 anonim válasza:
En is voltam ilyen helyzetben 12 évesen, de valahogy átvészeltem. Próbálj meg legalább 1-2 barátot szerezni, hogy ne legyél annyira egyedül. Nekem az vált be, hogy próbáltam mindig magabiztos lenni, még akkor is ha nehéz volt, és nem figyelni rájuk. Ha nem figyelsz rájuk egy idő után megunják, hogy szekálnak. Remélem nem hangzik nagyképűnek, de mostmár elég népszerűnek számítok és rengeteg barátom van. A rosszakarókkal nem érdemes foglalkozni!:)
12/12 anonim válasza:
#10 tudom arra már rájöttem de még régebben csináltam. Szerencsére nem látszik közelről sem mert picik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!