Ha most ebben a pillanatban véget érhetne az életed, akkor engednéd?
Figyelt kérdés
És miért?
Az én válaszom az, hogy igen. A miértre a válasz pedig az, mert utálom a külsőmet és a személyiségemet is, egyszóval magamat.
2017. aug. 9. 20:13
11/17 anonim válasza:
Senkit sem akarok megbántani, de akik ennyire értelmetlennek látják az életet mint az itt válaszolók többsége, azok minek lógnak itt?
Ha én a halálra vágynék, eszembe sem jutna mások kérdéseit olvasni, pláne nem válaszolni rájuk.
13/17 anonim válasza:
Szeretek enni szóval nem. Leszarom, hogy nézek ki. Ezt dobta a gép szóval kit érdekel? Mert engem nem. 17/L
14/17 anonim válasza:
Ha önzően nézem a dolgokat, akkor minden további nélkül. Amúgy meg eddig is csak annyi tartott életben, hogy nem akarok a családtagjaimnak fájdalmat okozni, ha ez nem lenne, szerintem évek óta nem élnék.
15/17 anonim válasza:
Még szép. Eleget szoptam, most már hadd menjek, egyetlen percig sem kértem ezt az életet.
16/17 anonim válasza:
Nem. Hogy miért? Mert másoknak szükségük van rám, és ha csak egyvalakinek is szüksége van segítségre, gondoskodásra, szeretetre akkor már nem dönthetek úgy, hogy elmegyek. Ha már dönthetek. Meg nem tudnám itt hagyni a férjem, a gyerekeim, és a kutyám.
17/17 anonim válasza:
Simán elengedném!
Miért?Évek óta egyedül élek,felesleges vok.Csak rontom a levegöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!