Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék mindenféle...

Hogyan tudnék mindenféle emberi érzelmet kiírtani magamból? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elegem van az emberekből. Mindenki csak kihasznál, belémrúg, eltapos.

Akár milyen vagyok, mindig én vagyok a céltábla, a dolgok elszenvedője. Mindennek én iszom meg a levét.

A részletek igazából semmit sem számítanak.. csak szeretnék kiírtani magamból mindent, hogy ne egy érzelmek vezérelte mozgó céltábla legyek.. hanem egy hideg, rideg, megközelíthetetlen alak..

Próbáltam már.. de nem megy. Nehezen lehet a bizalmamba férkőzni de van akinek olykor sikerül.. és olyankor BÁMM! Keresztbe tesz, hátba szúr.. nem birom tovább. Kezdem úgy érezni, hogy összeroppanok. Annyi feszültség gyűlt már össze bennem, fájdalom, kín, szenvedés.. segítsetek :(

2017. aug. 9. 19:13
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Személyes tapasztalat, ugyanebben a cipőben jártam, mint te, de próbáltad már a maszturbálást?

Ad egyfajta nyugalmat, felszabadító érzést, amitől racionálisabban látom a világot, tudok nevetni és nem érzelmileg kötődni minden emberhez, aki egy kedves szót szól hozzám.

Másik módja a megfelelő táplálkozás, igenis nagyon fontos megfelelően étkezni, kellő mennyiségű gyümölcs, zöldség, hús, tejtermék!

Próbáld az anyagcsere-folyamataid felgyorsítani, hogy az elfogyasztott étel gyorsabban hagyja el a szervezeted. Nagyon sokat fog segíteni, nagyon jó lesz a közérzeted és az agyad is nagyon jól fog működni!

2022. szept. 11. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!