Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Antiszociális lettem a nyáron....

Antiszociális lettem a nyáron. Segítség?

Figyelt kérdés

A családomtól teljesen eltávolodtam, a barátaimmal 5 szót beszéltam a nyáron és néha annyira elmegy az életkedvem! Nem kell aggódni azért nem leszek öngyilkos de néha teljesen depresszióba esem. Pszichológust nem akarok, nem is kell, csak az életkedvem hiányzik. A testvéreimet utálom mert agyilag vagy éppen ovodások vagy r.ibancok, a szüleim meg nem értenek meg. A suliban nincsenek ekkira gondok, van 2 barátnőm akikkel elvagyok, de számomra nem igazi barátság. Tudjátok nem az az igazi bff hanem csak úgy velük vagyok. Igazából nekem még sosem volt olyan jó barátnőm akivel úgy igazán őszintém tudtam volna beszélni, csak a nővérem volt ilyen de ő az öcsémnek hála agyilag telejesen visszafejlődött a nyáron! Egész nap csak könyveket olvasok a telefonom, nem csinálok semmit. Szerintem az a bajom hogy akarok egy igazi jó barátnőt vagy egy pasit akivel őszinte lehetek, főleg hogy amilyen könyveket olvasok ott mindig az van hogy a nem a menő csajba beleszeret az álompasi vagy kirángatja az antiszociális csigaházából. Ezek a könyvek tetszenek ahol van egy ilyen vagy egy ehhez hasonló alapszál és mégis nem nyáladzik. De tudom hogy ilyen a valóságban nincs , de szerintem a könyvekben keresek vigaszt. Mivel nincs az osztályban olyan akivel meglehetne az őszinte barátság ezért nem tudom hol keressem. Vagyis van egy barátnőm az osztályban akivel szerintem meglehetne de a másik barátnőm ott áll kettőnk között és vele nem tudok őszinte lenni de nem lehet lerázni, főleg hogy akivel meglehetne a bbf kapcsolat ő nem is annyira akarja lerázni. Szóval ott van a megfelelő barátnő az osztályban de egy másik barátnőm miatt nem alakulhat ki az az őszinte kapcsolat amit szeretnék. Nem tudtok valamit ajánlani, hogy jól érezzem magam az ilyen őszinte barátság vagy valamiféle párkapcsolat nélkül?

15/L

2017. aug. 8. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Én is keresem a megoldásokat. Kb ugyanúgy vagyok, mint te most. Szóval valóban rossz érzés. De szerintem alapvetően nem csak velünk van gond, hanem a többi emberrel is. Felszinesseg, képmutatás...
2017. aug. 8. 15:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz vagy, teljesen normális, amit érzel. És a lehető legjobb dolog, amit tehetsz, ha a korodnak megfelelő jó könyvekkel foglalod el magad. Előbb tanulj meg magadban lenni, aztán majd jönni fognak a barátok. Hidd el, ez a rossz érzés, hangulat is elmúlik egyszer. :)
2017. aug. 8. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha valakivel szeretnél nagyon jó baráti kapcsolatban, egy harmadik fél nem állhatna az utadba. A családdal mindig legyél jóban, a lányuk vagy, és garantálom hogy szeretnek és óvnak lányukként. A helyedben ráírnék bármilyen ismerősödre, legalább olyan szinten hogy megkérdezem mi velük a helyzet, milyen eddig a nyár, és akkor kiengedheted nekik a lelked. Ha megértenek és segítenek, már előrébb vagy. Ha nem is tudnak segíteni, akkor legalább elmondhattad hogy megpróbáltad a segítségüket kérni. Persze fiatal tini vagy, ilyen korszakodban vagy, lesz ez még másképp, de ne maradj magadra!
2017. aug. 8. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem is kicsit így van.

Mondjuk nekem munka/biznisz/stb után a világ minden pénzéért se lenne kedvem másokkal bratyizni. Néha ráírok 1-2 emberre, talán visszaír, talán nem. Lesz**arom.

Egyébként ez nem antiszociálisság (vagy mi...).

Akarsz barátokat, de gondolom tele is van a hócipőd az emberekkel.

Ismerős.

17f

2017. aug. 9. 22:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Most sokat olvasok de ez nem hosszútávú megoldás mert nem akarok a könyv világában élni és így nem megoldom csak elfutok az igazság elől. Úgy érzem hogy besöpröm a szőnyeg alá az igazságot és attól félek hogy rossz lesz a suliban mert nem olyan mint a könyveimben. Az utolsó kommentelőnek abban igaza van hogy elegem van az emberekből, épp ezért szeretnék valakit akinek kimondhatom amit gondolok és ő is kimondaná az igazságot és így lennénk jóban. A suliban olyan sokszor játszom meg magam de ez akármennyire rossz is hogy nem önmagamat adom, ha nem így teszek akkor nem lesznek még ilyen barátaim sem mert néha olyan bunkó akarok lenni hogy azt csak egy hasonló ember tudná elviselni. Szóval ezt untam meg hogy napi több órát megjátszom, visszafogom magam és csak amikor hazaérek lehetek önmagam. Sajnos ilyen a természetem de ha nem akarok teljesen egyedül maradni akkor nem adhatom önmagam. Tudtok vmi jó tanácsot vagy ilyesmi?
2017. aug. 11. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem adhatod önmagad?

Mi vagy te, a sátán?

2017. aug. 11. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Üdv a felnőttek világában! Szerintem nem megjátszod magadat, hanem nem találod önmagad. A "bunkóságod" pedig az ebből eredő belső feszültséged miatt van. Nem kell megjátszanod magad senkinek, mert akkor nem téged fognak kedvelni, hanem a szerepet, amit játszol.

Ismerkedj önmagaddal, olvass, találd meg ,mi az ami örömet okoz, de szerintem ahhoz egyedül is kell lenned. Ja, és úgy viselkedj másokkal, ahogyan te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled.

2017. aug. 12. 16:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit felreertettetek, ugyanis nem vagyok gonosz vagy ilyesmi csak en egy olyan baratsagot keresek amibe a bunkosag is belefer es a masik megsem seetosik meg hanem visszabunkózik vagy röhög rajta. Mint pl a facebookon szoktam látni olyat hogy hogy viccelik meg egymást Amerikában, perank videókat ahol szivatják egymást de nem megsértődnek hanem visszaszivatnak. De nem vagyok s**gfej csak azt szeretnem hogy amikor rossz hangulatom van akkor ne kelljen azt tettetnem hogy boldog vagyok és bazsalyogni másokkal de legalább a barátaimmal ne.
2017. aug. 12. 22:59
 9/11 anonim válasza:
100%
Nagyon durva, pontosan ezt érzem szóról szóra mintha a gondolataim olvasnám. Annyi a különbség hogy ha belegondolok vannak olyanok ( kb ketten ) akiket imádok, itt voltak tegnapelőtt a szülinapomon, és mióta elmentek még jobban lelkibeteg vagyok és néha már bekönnyezek, ez a végstádium.Ráadásul másik megyében laknak... Életkedv nulla, olvasok, frissítem a facebookot ki lesz online de az se az igazi. Teljesen át tudom érezni.
2017. aug. 14. 16:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Boldog szülinapot utolag is! :)
2017. aug. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!