Mi a véleményetek arról, ha valaki inkább öngyilkos lesz, mint sem, hogy egyedül éljen egész életében?
37-es. "azt mondod hogy a nőknek mindegyik bejön,ha a magaság okés?"
Nem,nem ezt írom. Amit állítok,álltalánosságban írtam. Az arány számot ha nézzük,ha összehasonlítjuk az esélyeket:
Magas,de kevésbé jóképű vagy átlagos képű
--kontra--
alacsony,de jóképű pasik esélyeiről.
A magasabb jobban jobban bejön egy nőnek,mint az alacsony.
70% és 30% esély a magasabb férfi javára.
De megkérdezhetsz itt lányokat,nőket is és alá fogják támasztani ezt a tényt.
Hidd el,sajnos tudom.
38-as Senki nem sajnáltatta itt magát. Egyszerűen vitáztunk a külsőről, ha neked nem tetszik, amiket írunk ki lehet lépni erről az oldalról.
42-es Senki sem rinyagép, ne sértegessél te se másokat.
38-as Ne te mondd már meg, hogy minek örüljek és minek ne. Szívesebben lennék kéz és láb nélküli férfi, mint Nick Vujcic, ha nekem is lehetne barátnőm, meg gyerekeim.
"megkérdezhetsz itt lányokat"
A Nőknek ez kell:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ebből is látszik mi kell nekik,mennyi hozzászólás van már.
Bezzeg a belső értékek sokkal fontosabbak,kérdésnél megnézheted a hozzászólások számát..
Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.
Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.
Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.
38-as Az undorító az te vagy!
44-es Egyetértek!
45-ös Mondom, hogy nem sajnáltatom magam. Különben pedig ugyanannyira megérdemelnék egy barátnőt, mint te, vagy bármelyik másik férfi ezen a világon!
Kérdező,44-nek.
Először módosítom az arányt a 41-s hozzászólásomban inkább:
80% és 20% a magas pasik javára az esélyekről.
Ez a belső tulajdonság ontossága meg a nőknek a discóban pár feles után,tudod mennyit számít? Azt sem tudják,hogy mi az!
Ha szemük elé kerül egy jó kiállású,borostás 185cm-es pasi,számukra az az igazi partner!!
Még egymás előtt is kuncogva,büszkélkedve beszélnek róla,még egyfajta büszkeség is átjárja őket,ha meg tudják szerezni azt a pasit!
Szerinted ott mennyit számít nekik a belső érték?
Másik válaszodhoz is hozzászólok:
Idézet:"Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes..."
Én meg tudod mit látok rajtuk? Az arcukon látom ha alacsonyabb pasi próbálkozik náluk,mint 180cm (mármint pl. egy 165cm-es pasi ha próbálkozik egy hozzáillő 160cm-es lánynál), hogy a nők arcán megjelenik: a sajnálat,a lemondás, a lenézés. Egyszerűen nem tekintenek férfiként egy 162cm-es pasira! Hiába baromi jóképű a pasi!
"Jól van, sajnáld csak tovább magadat, amiért nem 185 centis, izmos, angyalarcú, szőke herceg vagy. És cseréld le a végtagjaidat egy csini pofira."
Én soha nem akartam 185 centi magas, izmos és szőke hajú lenni. A jóképűségnek viszont örülnék, és, ha lehetne szívesen oda adnám Nick Vujcic-nak karjaimat, lábaimat, ha olyan szép feleségem és gyerekeim lehetnének, mint amilyenek neki vannak.
ma 15:09
"discóban pár feles után,tudod mennyit számít?"
nem szexelek részegekel,de neked látom jó izlésed van.
ma 15:09
a szerelmet nem centibe mérik
ilyen alapon akkor aki alacsony az akassza fel magát igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!