Mi a véleményetek arról, ha valaki inkább öngyilkos lesz, mint sem, hogy egyedül éljen egész életében?
ma 14:04
ilyen alapon akkor egy alkoholista büdös cigány is lehet magas..
Időpont ma 14:16
Önbizalma lehet egy rafkós cigánynak is aki milliokat lopott össze az életébe,és a pénz miatt meg is nőtt az önbizalma..
31-es. Ohhh,hogyne! Nem is tudod milyen igazságot írtál!
Van pár nő ismerősöm és alacsony 165cm-es rendes,buszsofőr és a másik szintén hasonló magasságú villamosmérnök nem kellett neki kapcsolatra! (a nő 162cm).
Helyette kellett neki egy Roma srác,180cm. A srácnak 8 általánosa van,néha dolgozik-néha nem van egy divatos farmerkabátja és más semmi.
Tessék!! ..és ez kellett a nőnek!
30-as válaszolo Hercegnek! Idézet: "ehelyett bunkón kiröhögött és el ment előlem a táncterem másik végébe, ami nekem rosszul esett..."
Én meg tudod hogy jártam a discóban,amikor odamentem egy nőhöz? Tudod mit mondott? Végig nézett rajtam és ezt mondta:
-Menj a fa@omba!
Úgyhogy azóta én nem is próbálkozom, meg van a véleményem róluk,az értelmi színvonalukról,értékrendjükről.
ma 14:32
a pasi szokott magasabb lenni a lánynál ez tény.
de akkkor is tudod hány millió arcszerkezet van?
azt mondod hogy a nőknek mindegyik bejön,ha a magaság okés?
ma 14:45
a csajok szeretik a sukár cigányokat akik ki-be járnak börtönböl,a lényeg hogy mocskosan beszéljen,minden szavába legyen benne hogy kap be a.. de cigánynak is születni kell sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!