Meg akarok halni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meg akarok halni... Egyáltalán nem szeretem az életemet. Gondoltam, hogy egy nap jobb lesz, de minden rosszabb és rosszabb... Természetesen valószínűleg mondasz valamit mint, "Ne sírj és csinálj valamit hogy jobb legyen az életed", de higyj nekem, ez csak lehetetlen. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni az összes problémámat, de ez nem segít. Valószínűleg gyenge vagyok, de valójában azt gondolom, hogy megölöm magam. Természetesen ezt a szöveget sem kellene írni, mert senkit nem érdekel. De én nem tudom mit csináljak, minden nap fájdalmas számomra... Ti mit gondoltok erről?2017. júl. 26. 13:18
21/25 anonim válasza:
Eléggé intelligensnek tűnsz és érthetetlen, hogy emellett mégis olyan buta vagy, hogy megakarsz halni. Gondold át még egyszer ezt az egészet és adj időt magadnak, hidd el napok/hetek/hónapok/évek során máshogy fogsz állni ehhez az egészhez és igen gyenge vagy, de ezen lehet változtatni.
22/25 A kérdező kommentje:
Legalább ha nem tudtok egy rendes választ mondani, akkor inkább ne írjatok semmit.
2017. júl. 30. 22:03
25/25 anonim válasza:
Amúgy meg mit vársz egy ilyen kérdésre?
Meg akarsz halni? Te dolgod, csak úgy tedd, hogy más életét ne cseszd tönkre vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!