Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg akarok halni! Mit tegyek?

Meg akarok halni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg akarok halni... Egyáltalán nem szeretem az életemet. Gondoltam, hogy egy nap jobb lesz, de minden rosszabb és rosszabb... Természetesen valószínűleg mondasz valamit mint, "Ne sírj és csinálj valamit hogy jobb legyen az életed", de higyj nekem, ez csak lehetetlen. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni az összes problémámat, de ez nem segít. Valószínűleg gyenge vagyok, de valójában azt gondolom, hogy megölöm magam. Természetesen ezt a szöveget sem kellene írni, mert senkit nem érdekel. De én nem tudom mit csináljak, minden nap fájdalmas számomra... Ti mit gondoltok erről?
2017. júl. 26. 13:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7%
Penzed van? Csak mert mielott kinyirod magad elvezd ki a drogok es vagy alkohol prostik stb adta fizetos oromoket... Am szaz szazalek h egyszer jobb lesz tegyel meg mindent h valtoztass a helyzeteden orulj annak amid van pl az egeszseged, ugy is meghalsz, addig meg hidd el vannak apro oromok amiket kar kihagyni
2017. júl. 26. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Képzeld el hogy halálos beteg vagy de úgy igazán éld bele magad. Tedd meg mindazt amit megtennél ha közölnék veled hogy egy adott időn belül meghalsz,az ember sajnos alapból úgy van beprogramozva hogy csak akkor becsül valamit ha már nincs (nem mindenki ). Hátha ez segít neked. Tudom milyen nehéz ha kilátástalan az életed. Nem tudom milyen problémákkal küszködsz és nem is muszáj elmondanod de ha érzel még magadban erőt akkor tényleg legalább csak próbáld megoldani őket sorjában. Sokan feladták már és sajnos nem tudjuk mi volt a legutolsó gondolatuk haláluk előtt. Az én egyik családtagom is öngyilkos szeretett volna lenni,meg is tette de sikerült megmentenünk őt. S azóta bár történt ezer meg ezer rossz dolog de ahogy csak halmozódnak a problémái egyre nagyobb elszántsággal oldja meg őket. És igen,néha még én is szégyenkezve nézek rá hogy ezt mégis hogyan. Büszke vagyok rá és rád is büszke leszek ahogy mindenki másra aki próbálkozik. Nem tudom mennyire komoly a kérdés de sok sikert kívánok.
2017. júl. 26. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
29%

Feléd még nem járt a természetes szelektálódás...

Sajnos nem...

2017. júl. 26. 14:32
 14/25 anonim válasza:
74%

Hááát... én is így voltam vele.

Aztááán... nem, még mindig így vagyok. :D

2017. júl. 26. 14:41
 15/25 anonim válasza:
17%

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

Felesleges példákkal dobálózni, hogy afrikában éheznek, szíriában bombáznak, valaki meg sajnálatos módon most hunyt el.

Ez mit segít a kérdezőn? Szerintem semmit...

2017. júl. 26. 16:26
 16/25 anonim ***** válasza:
Aki valójában meg akar halni az inkább titkolja, hogy esély se legyen rá, hogy megakadályozzák.
2017. júl. 26. 20:02
 17/25 A kérdező kommentje:
Igérgető, kifogásokat gyártó, és negatív emberekkel nem foglalkozom! Flegma emberek véleményére nem vagyok kíváncsi! BASSZÁTOK MEG! IDIÓTÁK!
2017. júl. 26. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát, ilyen megnyilvánulással agyhalottnak már simán beillesz.
2017. júl. 26. 22:03
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
Mi van, téged még a halál is visszaköpött.... oda sem vagy jó... 😂
2017. júl. 26. 23:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Miért érzed lehetetlennek, hogy tegyél valamit? Milyen jellegű problémád van?
2017. júl. 28. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!