Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem szeret senki?

Miért nem szeret senki?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, ebben a korban rajtam kívül szinte mindenki párkapcsolatban van, jó barátságokat ápol, én meg itt vagyok egyedül, a négy fal között (hónapok óta szó szerint). Nem keres senki sem, a Facebook-om is teljesen eseménytelen, mindenki más meg rakja fel a képeket, amikről süt a boldogság. Hogy irigy vagyok? Valahol igen. Nekem sosem adatott meg az, hogy igaz barátaim legyenek, valamint párkapcsolati téren is elbánt velem az élet, a lányok levegőnek néznek. Rossz, hogy nincs kihez odabújni. Elismerem, tele vagyok gondokkal, de attól még a szeretetet én is megérdemlem, pláne, hogy nálam érzőbb szívű ember nemigen van (talán a természet ezzel kompenzálta a kevésbé előnyös külsőmet). Mielőtt valaki azt javasolja, hogy mozduljak ki, elmondanám, hogy ez nem olyan egyszerű nekem. Rosszul leszek, ha nagy tömegbe kell mennem, meg amúgy is pénz kell szinte mindenhez, mi meg eléggé a létminimumon élünk. Hm, a család... Na, az megér egy külön misét. Itt sem érdeklek senkit sem, anyám is szabályosan leráz, ha el akarom neki mondani a dolgokat, amik engem bántanak, még azt is megkaptam tőle, hogy energiavámpír vagyok. Az egyetlen menedékem a nagypárnám, abba legalább bele tudom sírni magam.

F

2017. júl. 17. 08:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Élnek lányok, de csupa beltenyészet, IQ-harcosok gyülekezete, undorítóan viselkednek. Egy kis porfészektől mit vársz? És 10 éve még merőben más volt a világ (bár már akkor sem volt tökéletes, messze nem), ma már csak érdekkapcsolatok léteznek. Amúgy erről az jutott eszembe, amikor a '80-as évekbeli zenekarok rendre elmondják, hogy ugyan az ő helyzetük piszok nehéz volt, de legalább volt összetartó kapocs, a zene. Ma meg csak pénzéhes gyíkok vannak, tisztelet a kevés kivételnek.
2017. júl. 17. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nyers leszek, de lexarom, nem fogok egy luzert sem tutujgatni....

Kérdésed 1. Felében felsoroltad mit szeretnél, a 2. Felében meg a kifogásokat gyártottad, hogy miért nincs...

Ennek tudatában nem tudom, hogy mit akarsz ezzel a kérdésel... nincs olyan ember, aki csak úgy megsajnál téged, és minden rendben lesz.....

Kezdj el élni, és jönni fog a jó....

2017. júl. 17. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Többnyire azok nyilvánulnak meg így, akiknek a saját házuk táján szintén nincs rendben valami.
2017. júl. 17. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen rendben van az életem...

Dolgozok, családom van, hazam, es autom... es nem, nem kaptam semmit, mindenért megdolgoztam.... ezt csak ti nem tudjátok megcsinalni, mert minden energiát a.rinyaba fektettek.... ha nem runyálnátok, hanem kitüznetek valami célt, és dolgoznátok érte nem lenne a gyk-s rinyara idő...

2017. júl. 17. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Írod, hogy a létminimumon éltek, én nem tudsz kimozdulni. Az internet többe kerül, mint a napsütésben sétálni.
2017. júl. 17. 11:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Ne zavarjon, hogy nem otthonról netezek...
2017. júl. 17. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!