Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Senki se szeret! Mit tegyek?

Senki se szeret! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másoknál azt látom, hogy van egy ember aki ott van mellette , boldogok . Engem mindenki utál apám halott, anyám meg mindig kibeszél meg ordibál kiabál velem. A suliba nincs senkim se, volt egyszer de becsapott , kihasznált. Legszívesebben megölném magam. Elvesztem. Kiközösített vagyok. Nagyon sokat sírok. Egy ember szeretett ,Apám de ő kiskoromban meghalt. Mit tegyek?
2016. okt. 19. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Miért érzed azt, hogy mindenki utál?
2016. okt. 19. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy #1 vagyok, írj privátban.
2016. okt. 19. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel. Sokan érzik így, ez csak önbizalomhiány, kezdeményezz, keress barátokat. Kezdésnek, írj nekem is nyugodtan, ha kell tanács, vagy egy jobb kéz.
2016. okt. 19. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is irhatsz nyugodtan!

Fel a fejjel!

2016. okt. 19. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Tudod van egy nagyon jó mondás, ami már nagyon sok mindenkinek segített. Mosolyogj a világra és az visszamosolyog rád! Fel a fejjel! :)
2016. okt. 19. 21:19
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Fura, amikor kiír valaki egy ilyen jellegű kérdést, de azért mégsem érdekli annyira a válasz, hogy olyan gyakran olvasgassa.
2016. okt. 19. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen lennék a barátod. :)
2016. okt. 19. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez szerintem nincs így ahogyan te látod.. Az én anyám is sokat ordibált velem mikor kicsi voltam, sőt még most is pedig már 21 vagyok :D És? Attól még szeret :D De leírhatod , hogy milyen ember vagy , kíváncsi vagyok rá... Mert ennyiből nem tudok mondani semmit :S Hogyan viszonyulnak hozzád a többiek? Mit mondanak , ha beszélsz velük?
2016. okt. 19. 23:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne szomorkodj, nézd meg hányan írtak már, én is minden jót kívánok neked.
2016. okt. 20. 02:14
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk légy kevésbé bunkó és válaszolj,ha valaki rádír, vagy megszólít. Ez lehet segítene :D
2016. okt. 20. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!