12/17 anonim válasza:
Ha tényleg mész meghalni akkor jó éjt. Viszont ne szólj hátra a temetőkapuból, hogy mit játszanak le a temetéseden. Ha menni akarsz menj és bizonyosodj meg előbb, hogy semmit nem akarsz az életből, még ezt a zenét sem. Másképp gyilkosságnak minősül, mert beteg vagy és az agyad egészséges része még ragaszkodott volna az élethez. De megölted. Ha pedig Retroshockot ismered és szereted akkor ezt a videósorozatot értékelni fogod: [link]
(Van időd megnézni xd)
13/17 A kérdező kommentje:
Tesa nyugi már másodjára mondom poénból raktam így ki csak horgászathoz kellett a csomó :D
2017. júl. 11. 02:47
14/17 A kérdező kommentje:
Ha kell még képeket is küldök a fogásokról :P (Spiccbotozok)
2017. júl. 11. 02:54
16/17 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy csak most írtam de nem volt nagyon időm
háát a horgászat nem volt igazán sikeres :/
Csak egy keszeget fogtam de az 50 méterre a parttól leakadt (meg persze sneciket spiccbottal amíg vártam a másik boton a kapást)
2017. júl. 30. 19:50
17/17 anonim válasza:
Nem gond. Amúgy horgássz a tescoban ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!