Ha vissza hallod a gyerektől, hogy az óvónéni mit mond rád, számon kérnéd az óvónénitől?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 19:30
2/5 anonim válasza:
A tudattal a fejemben tekintek rá, és mosolygok mikor a mondottal ellentétes állítást közöl. :D Figyelni, hogy miként hazudik rettentő mókás.
3/5 anonim válasza:
NEM, márcsak azért sem, mert a gyerekek sokszor lódítanak! (Még ha sok szülö nem is tudja elkßepzelni)
Másrészt meg ha van igazság abban, amit állítóalg mondott, akkor inkább azon gondolkodnék, hogy mit lehetne ezen javítani.
4/5 anonim válasza:
Miért is nem mondhatott az óvónő valami sértőt? Tanároknál sem ritka, óvónőknél sem.
5/5 anonim válasza:
Egyszer az ovónő lehülyézte nekem anyukámat, mert hogy milyen buta, hogy szerinte nem kéne belémtömni azt a kaját, amit nem szeretek (egyetlen egy étel volt, amit nem ettem meg, még repetázni is szoktam mindenből, duci voltam). És ezt közöltem anyukámmal is, hogy mit mondott, anya számonkérte. Nem emlékszem, mit beszéltek, csak hogy nem hagyta annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!