Ugye, hogy ez mennyire idegesito?
szerintem ezt egy kicsit túl reagálod.. a Világ "nem tehet" arról hogy vannak szinglik..-és őket ez zavarja.
Nekem van párom illetve férjem,mégsem érdekel ez a valentin napos őrület amit felkaptak mostanság.
Ja és gondolom nem minden szingli szomorú
Ja és akiknek meg nem lehet gyerekük,-azok meg a gyereknapra haragudhatnának,mert nekik meg ez lehet a fájó pont..
Ilyen alapon az anyák napja is borzasztó annak, akinek nincs gyereke, vagy meghalt az anyja, a munka ünnepe frusztráló a munkanélkülinek, és bármilyen ünnep kikészíti az embert, aminek ő éppen nem részese.
De a jó hír, hogy Olaszországban már van szinglik napja, majd ha elterjed, mi is azt fogjuk ünnepelni.
Csak aztán nehogy a szerelmesek beszóljanak, hogy hogy milyen már a világ, hogy nincsenek tekintettel rájuk...
ha valakinek nincs pénze karácsonykor ajándékokra, vagy nincs családja az már a világ hibája?
ha valaki szülinapját ünnepled akkor a halottakra nem vagy tekintettel?
ha megemlékezel valakiről, akkor az élőkre?
ha a gyereknapot ünnepled, akkor az idősekre?
ha anyák napját, akkor az apákra és azokra akik nem anyák?
nem kellene ilyen kibaxottul negatívnak lenni...
én szingli vagyok és örülök annak, hogy mások boldogok én most így vagyok boldog
akkor meg különben is mekkora szemétség, hogy én szabad vagyok azt teszek amit akarok, míg ha egy pár egyik tagja teszi ezt akkor ő már hűtlenséget követ el...
nem a butaságokon kellene agyalni, ha neked idegesítő, akkor ne koncentrálj erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!