Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szingli férfiak! Mennyi ideig...

Szingli férfiak! Mennyi ideig folrdul (t) elő veletek, hogy abszolút még csak nem is értek nőhöz?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kivel mennyi ideig fordul elő az, hogy teljesen szexmentesen él, max önmagát látja el etéren. Nekem fura, hogy szingli pasiként immár másfél éve nem voltam nővel. Rosszul érint, de nem akar összejönni. Oltogatók meg beszólogatók kíméljenek.

2017. júl. 5. 22:36
1 2
 11/16 Tiboo Martino ***** válasza:
56%

11 évig tartott, az első néhány év mocskosul nehéz volt, aztán szépen lassan leülepedtek az érzések, vágyak és a remény, úgy elviselhető volt már, bekapcsolt a beletörődöm üzemmód. Tavaly augusztusban csodával határos módon "megtört az átok", ami egy hónapig tartott. Nálam fordítva működött, az volt nagyon fura, hogy valaki hozzám ér egyáltalán, hát még, hogy ÚGY is! A fellegekben éreztem magam, oyan volt mintha egy film szereplője lennék kb, kiderült, hogy menyasszony, de más tényezők is befoyásolták, hogy véget vetettem az egésznek. Azóta megint iszonyatosan nehéz minden egyes nap, felkavart mindent, a tócsából újra pocsolya lett.

F-32

2017. júl. 6. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:

27 év

28/F

2017. júl. 7. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha egy egyszerű üdvözlőpuszi sem számít, akkor 35. éve.
2017. júl. 30. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:

1 év 2 hónap

25F

2017. nov. 20. 23:12
 15/16 anonim ***** válasza:
35 éve.
2017. nov. 20. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Még soha nem kerültem közel lányhoz :( (18F)
2017. nov. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!