Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha antiszociális...

Mit tegyek, ha antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy állandóan itthon ülök, szinte soha nem lépek ki a házból, csak akkor, ha éppen valami nagyon fontos dolgom akad. Ebből is kitalálhatjátok, hogy nem szeretek emberek közé menni. Alig vannak barátaim, mert nehezen nyílok meg másoknak. Ha egy társaságba kerülök, akkor általában hallgatag vagyok, és ez nem tetszik. Szeretnék ellene tenni, de nem tudom, hogy hogyan kéne... Szerintetek? Valaki jár/járt már hasonló cipőben? :(

2017. jún. 26. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

1) Nem, nem vagy antiszociális. Aszociális vagy. Vagy legalábbis az aszociális viselkedést írtad körbe, ettől függetlenül még lehetsz drogos, rabló vagy gyilkos, de a kettő között nincs logikai kapcsolat.

2) Miért nem tetszik, és miért szeretnél ellene tenni?

2017. dec. 16. 00:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb mintha én írtam volna ki a ezt a kérdést..
2017. dec. 23. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!