Teljesen egyedül vagyok. Mit tegyek?
Tudom sok ilyet olvastok, de egyszerűen nem tudom mit csináljak. Azt érzem, hogy egyre gyűlnek fel a lelki fájldalmak és az egyedüllét. Ezt megpróbálom a munkába folytani, amit egész pozitív következményeket von maga után (magas fizetés, dícséret a főnöktől, vezetőktől stb...). Túlórázok, néha hétvégén is bejövök, hogy ne legyek otthon, mert ott csak a nagy csend és üresség vár. Egyszerűen nincs életem. Bulizni nem járok és egyáltalán nincs is kivel. Az életem nagy részét így töltöttem el. Sokszor gondolkoztam az öngyilkosságra, de annyi erőm nincs, hogy megtegyem azt. Abban reménykedek, hogy még fiatal vagyok, csak lesz egyszer valakim. De annyira antiszociális lettem, hogy már félek az emberektől. Néha reszketek, ha valakivel beszélni kell. Próbálnék ismerkedni, de nincs rá alkalom és egyáltalán képtelen vagyok emberek közt lenni, mert félek. Sokszor már reszketek, ha valakivel beszélnem kell és inkább elkerülöm.
24f
Köszönöm a választ. Nyílván nem fogok képes ezt megtenni, mert nem tudom, hogy mivel kezdjem.
De azért köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!