Mi a francot műveljek magammal?
Tudom hogy idegen szemmel nevetséges, de beleszerettem egy faceApp által generált képbe... Egy srácról készült fotót rajzolt át lánnyá, és az a lány éppen az én ideálom. Már nagyon gázos a helyzet hogy 0-24 csak azt a fotót nézegetem... Hogy tereljem el a figyelmem? Két napja gyomoridegem van emiatt. Tegnap majdnem elütött egy kocsi mert annyira elmerültem a gondolataimban hogy mi lenne, ha tényleg igazi lenne, és ott lenne velem. Olyannyira bele tudok merülni a képzelgésbe hogy el tudom képzelni hogy itt van mellettem.
Szánalmas vagyok, nevetséges, tudom jól, de MIT TEGYEK? Kérlek titeket segítsetek mert már kezdek félni hogy bajom lesz. Tegnap se múlt sokon...
Mázlid van. Ugyanis a generált lány eredetije meleg, úgyhogy nála lehet kísérletezni. Ha probléma, hogy fiú, beöltözhet lánynak.
De ha ez nem megfelelő, akkor élj együtt ezzel a fényképpel.
Kitapétázod vele a falaidat, mindenhova magaddal viheted, elveheted feleségül.
Fényképet még úgysem vett senki talán. Önmagával már házasodott valaki, így te lehetsz az első, aki egy fényképpel házasodik, ill. egy generált lánnyal.
Előnye: sosem fog megöregedni, nem tud veszekedni, és ha megunod, könnyen kidobhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!