Tudom hogy idegen szemmel nevetséges, de beleszerettem egy faceApp által generált képbe... Egy srácról készült fotót rajzolt át lánnyá, és az a lány éppen az én ideálom. Már nagyon gázos a helyzet hogy 0-24 csak azt a fotót nézegetem... Hogy tereljem el a figyelmem? Két napja gyomoridegem van emiatt. Tegnap majdnem elütött egy kocsi mert annyira elmerültem a gondolataimban hogy mi lenne, ha tényleg igazi lenne, és ott lenne velem. Olyannyira bele tudok merülni a képzelgésbe hogy el tudom képzelni hogy itt van mellettem.
Szánalmas vagyok, nevetséges, tudom jól, de MIT TEGYEK? Kérlek titeket segítsetek mert már kezdek félni hogy bajom lesz. Tegnap se múlt sokon...
Ebben a csajban nincs semmi különös. Nekem még csak nem is tetszik.
2017. jún. 18. 19:22
12/21 anonim válasza:
Indíts youtube karriert és meséld el a történeted :DDD
2017. jún. 18. 19:25
13/21 anonim válasza:
a való élet is televan pont ugyanolyan helyes lányokkal, mint azon a képen. Tehát nagyon hasonló lány biztos létezik, aki szintén az ideálod, tehát, ne egy fotót bámulj, hanem keresd meg; azt se bánd, ha konkrétan olyan arcú, meg olyan színű hajú lányt nem fogsz találni, csak nézz szét, nézelődni kell. Tuti létezik a valóságban is olyan lány, aki a te ideálod.
2017. jún. 18. 19:30
14/21 A kérdező kommentje:
12-esnek kívánok nagyszerű életet, több kiló iróniával megszórva. A többieknek köszönöm, remélem lesz valami, csak nagyon rossz ez...
2017. jún. 18. 20:12
15/21 anonim válasza:
Mégis mit vársz? Itt csak közhelyeket fogsz kapni, mert ennyi alapján nem lehet kikúrálni a bajodat.
2017. jún. 18. 20:50
16/21 anonim válasza:
Ha csak az arcába szerettél bele az hamar el fog múlni.
2017. jún. 19. 00:49
17/21 A kérdező kommentje:
Volt már több ilyen fellángolásom, de rettenetesen rossz. Mar harmadszor sírok... szar alak vagyok tudom, cink meg minden, nem erdekel...
2017. jún. 19. 00:54
18/21 anonim válasza:
Azért tedd fel a kérdést: kinek ártok vele?
Még magamnak se nagyon.
A sofőr figyeljen oda és ne kóléssz ott ahol nincs az a fehér sávos izé
2017. jún. 19. 01:42
19/21 anonim válasza:
Szerintem ez kamu xD Én is szerelmes vagyok abba a személybe XDDD Vagyis "AmazingPhil" az egyik kedvenc videósom. De szerintem van olyan csak aki nagyon hasomlít rá, nézz utána hátha találsz egy hasonmást xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!