Mindenem megvan, vagy lehet, hogy mégsem?
Egyetemre járok, egészségesen élek, nincs gond a külsőmmel, sőt sármos pasinak gondolom magam, és a lányok túlnyomó része is osztozik a véleményemen (:D) . Nincs önbizalom hiányom, nem okoz problémát az ismerkedés, barátok, vagy barátnő szerzés. A családom anyagi helyzete is átlagon felüli, így sok dolgot megadhatnak nekem. (Extra nyaralások, saját autó, stb. luxus dolgokra gondolok). Mégis néha magányosnak érzem magam. Ilyenkor egyszerűen egy személlyel sem érzem olyan erősnek a kapcsolatunk, hogy megoszthatnám vele a félelmeim, problémáim. Röviden annyi, hogy nem tudok senkiben sem maximálisan megbízni.
Azt gondolom, hogy csak felületesek a kapcsolataim. Hiába álltak ki mellettem, keresnek, mégis bemesélem magamnak, hogy bizonyos okok miatt vannak ezek a kapcsolatok. (Mindenki akar valamit..) Barátnők terén is hasonlóan gondolkozom. Próbáltam már plázacicával, meg kis félénk lánnyokkal is, de egyszerűen senkibe sem tudok megbízni. (A plázacicák között is találtam igazán értékes lányokat, de nem segített. A félénk lányok nagy része meg el sem meri hinni, hogy pont őt akarom, és az önbizalomhiányuk miatt válnak a dolgok rosszá.)
De miért? Nincs olyan dolog amiben valaki nagyon hátráltatni tudna, még akkor sem ha nagyon titkos dolgokat tudna rólam. Nem félek attól sem, hogy más mit gondol, csak a tudat, hogy valaki nekem fontossá válik és elárul.. Pedig semmi veszítenivalóm nem lenne.
Olyan mintha lenne egy szerencsejáték, ami ha nyersz akkor kapsz valamit, ha pedig vesztesz, annyit mond a gép, hogy vesztettél, de nem vesz el semmit, ami fontos, és újra játszhatsz. Én meg az lennék a játékban, aki azért nem játszik, mert a gép közölheti, hogy ez a kör bukta volt. Totális logikátlanság a részemről...
Ezt hogyan lehetne leküzdeni? Tudom, hogy a párkapcsolataim esetén a szakítás 95%-ban miattam van, hiszen milyen az a kapcsolat, ahol nincs meg a bizalom?
Barátokkal annyiban könnyebb, hogy ott nem kell megszakítani a dolgokat attól függetlenül, hogy nem bízuk bennük maximálisan.
Utálom mikor valaki nem a kérdezőnek válaszol.
Hogy kívülről ugyanúgy néz ki aki valamiért van veled az nem is csoda.
Nem fogja felírni az arcára filccel h mi a menet.
Viszont hamar be lehet helyezni a barátság azon polcára ahova való hogyha kicsit beszélgettek.
A megoldás akkor is az, hogy keress olyanokat akiket magadnál többnek tarthatsz, v legalább egy szinten vagytok.
Nem kell szépnek, okosnak stb lennie emberileg gondolj bele, hogy ő mire vihette volna ha minden adott hozzá.
Ha csak egy lesz az is jó de legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!