Ti is szoktátok így érezni magatokat? Ha igen találtatok rá megoldást? (Többi lent. )
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Játsszunk olyat, hogy az írhat csak ide, aki linkeli egy másik elkeseredett srác költőien megírt postját.
Ez az easy mód.
Szia,az utóbbi időben rajtam is megjelent ez a fajta érzés.Eredetileg a jóformán hiperaktív személyiségem egyfajta depresszióba esett és hirtelen az összes "kapcsolatomat" leépítettem,megmaradtam magamnak,mert nem találtam helyet magamnak.Nem a társaság a hibás,mert valójában megpróbáltak nyitni felém,de én egyre inkább lefele estem a lejtőn,a kezdetleges elnyúlt bambulások csakhamar teljes elszigetelődéshez vezetett,azonban később elkezdtem azon gondolkodni,hogy mi juttatott el ide..nos a választ nem találtam meg,de ma már túl vagyok,ezen a kb 3 hónapot felölelő időszakon.Véleményem szerint kisebb nagyobb mértékben de minden tiniben jelentkezik ez a dolog,a "vajon értelmes életet élek?" vagy a " hol van a helyem?" esetleg a "ki lehet az ideális partner nekem?" és az örök klasszikus "ki vagyok én?",ilyenkor sokan érzik magukat üresnek,azt hogy ők esetleg "defektesek" a többihez képest és szerintem ez okozhatja a magányt,az ürességet és a különc érzést ami éppen téged emészt.Lehetséges,hogy nem ezzel van a problémád, vagy számodra egy teljesen idegen dolgot írtam le,de ha tudsz gondolkodj el rajta és húzz párhuzamot(ha találsz).
Számomra a dolog úgymond abba maradt a sok sok gondolkodásra amire volt időm,egész jól megismertem magam(kicsit furán hangzik ,de igaz) és így megtaláltam a helyem,a céljaim és hogy mi tesz boldoggá.(nem kellett nagy dolog,akár egy fél liter Mizo tejeskávétól már "boldogabb" vagyok. :D )
Remélem hamar megoldást találsz a bajodra,mert már biztos a barátaid is várnak vissza téged,a társaságukba,aktív résztvevőnek :)Üdv:Lovag.com 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!