Bölcsészek! Hol szoktatok elhelyezkedni? Milyen munkát és mennyi idővel a végzés után találtatok magatoknak?
Könyvtár szakos vagyok. Az egyik gyakorlati helyemen kaptam állást. Mivel még egy évem van hátra, addig részmunkaidőben leszek, 6 órában.
És ezzel nem vagyok egyedül, a szakomon többen kaptak ilyen ajánlatot, van aki már egy éve teljes munkaidőben dolgozik.
Köszönöm a harmadik válaszadó válaszát. :-)
Előző hozzászólók! Jól sejtem, hogy nem vagytok kompetensek a témában? Szerintem nem kell bölcsésznek lenni ahhoz, hogy valaki a McDonaldsban dolgozzon...
Viszont képes vele az ember olyasmiket észrevenni, hogy az első két válaszoló egy és ugyanaz az ember :)
Különben a bölcsészdiplomáknak az a trükkje, hogy jónak kell lenni. Aki tényleg tanul, az hamar kap állást. Aki csak azért ment bölcsész szakra, hogy legyen egy diplomája és kettesekkel végigbukdácsol, na abból lesz a mekis kiszolgáló.
Utolsó válaszadó voltam...
Bármilyen irodai, adminisztratív munkát elvállalnék, de mindenhol akkora a túljelentkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!