Jó ez így? Mit csináljak? Nem jó így az életem?
Először is nem akarok genyó lenni, de elég fájdalmas volt olvasni ezt az írást a nagy kezdőbetűk, pontok hiánya, az egybe ömlesztéssel, fogalmazással is gondok vannak. De nem is ez a lényeg.
Becsüld meg az embereket körülötted. Én egy kicsit vagyok nálad idősebb, sokkalta nehezebb helyzetben. Nekem 1 ember nincs akire számíthatok(szülők, de velük nem lehet leülni beszélgetni ilyen dolgokról), még neten sincs olyan akivel napi szinten legalább 10-15 percet dumálnék komoly dolgokról, vagy tanácsot, löketet adna. Rendkívül fájdalmas, és igen többek között ezért is érzem az életem kilátástalannak, és egyre többet gondolok az öngyilkosságon. Szóval ha már vannak körülötted emberek, akik támaszt tudnak nyújtani, segíteni, vagy csak beszélgetőtársak, az már egy nagyon erős kiindulópont, hogy ne az öngyilkosságon és egyéb sz@rságokon gondolkozz, illetve hogy egy másabb élet felé tereljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!