Mit csináljak, ha már teljesen elment az életkedvem?
Nincsenek barátaim, se barátnő (soha nem is volt), nagyon magányosnak érzem magam. Igazából semmi örömöm nincs ebben az életben. Kb 5 éve kezdtem ezt érezni, hogy szar az élet, de mindig abban bíztam, hogy idővel változni fog, de sajnos nem így lett. Egyre szomorúbb vagyok emiatt, és már semmi kedvem nincs az élethez. Úgy érzem, hogy egész életemet magányosan fogom élni. De én szeretnék majd feleséget, gyereket. De ez csak álmom marad sajnos.:(
Van még esélyem arra, hogy egyszer még boldogan fogok élni?
És azt veszem észre, hogy mindenki utál, a szüleim se szeretnek, testvérem se, a néhány ismerősöm is sz.arik rám az a 3-4 akit ismerek.
MONDOM VONZÓBB AKIT MÁR MEGPRÓBÁLT AZ ÉLET MINT AZ ILYEN BÚRA ALATT NŐTT GYÍKHAJAK MINT ITT PÁRAN.
Ti mind magatoknak köszönhettek minden sikert ugye?
Előre szólok, hogy érnek még meglepetések az életben.. ahol majd nekiálltok rinyálni.
Azt meg ne ti mondjátok meg, hogy szabad e segítséget kérni!
Aki tud segítsen a többi meg figyeljen és tanuljon!
jaj 6os kussolj már be.
Rohadt idegesítő hogy mindenhova odaböfögsz valamit a 16 év élettapasztalatoddal.
Fogd már be a pofádat!
Nem lenne rossz egy kis tisztelet mutatni egymás felé kedves válaszolók. Ha válaszoltok, miért nem próbáltok meg azzal segíteni a kérdezőnek (tisztelet a kivételeknek)? Miért kell ennyi rosszindulatú megjegyzést írni? Ha nem akartok segíteni miért írtok egyáltalán bármit is? És még egy utolsó a hozzászólókhoz, egy ilyen esetben, mind1 hogy ti objektív szemlélőként úgy ítélitek meg a személyt, hogy van oka "nyavalygásra" vagy úgy, hogy nincs oka "nyavalygásra". Ő így érez és ezen nem változtat az ítéletetek, attól egy probléma marad számára.
Kedves kérdező miért érzed úgy, hogy nem szeretnek a körülötted lévők, hogyan tapasztaltad ezt? Megosztottad velük, hogy így érzel?
Mivel foglalkozol jelenleg? Mit szeretnél a jövőben csinálni? Mik a hobbijaid?
Ha szeretnél válaszolhatsz privátban, beszélgethetünk is ha van hozzá kedved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!