Nektek mi a történetetek? Ti is kiégtetek?
Szeretném, ha mindenki leírná a saját történetét, természetesen annyit belőle, amennyit megszeretne osztani.
Én 22 évesen úgy érzem, hogy teljesen kiégtem. A gyerekkorom átlagos volt, az általános iskolában nem voltak barátaim, mindig egyedül voltam, majd ez a helyzet a középiskolában sem változott. A sulit végül nem sikerült befejeznem, és jelenleg dolgozom, de itt sem találok barátokra, társaságra. Szinte alig voltak még valahol, és alig próbáltam ki dolgokat, tehát kimaradt az a szokásos tini korszakom... Már középiskolás korom óta depresszióval küzdök, és mindig is szorongásos és nagyon gátlásos, félénk ember voltam.
És az a helyzet, hogy belefáradtam ebbe a helyzetbe. A mindennapok monotonitásába és a semmittevésbe. Ha elhatározom, hogy változtatok, hamar kudarcba fullad, úgyhogy ezzel már nem is próbálkozom.
Most már azt gondolom (a kategóriát olvasva is), hogy vannak olyan embereket, akiknek egyszerűen nem való az élet, mert alkalmatlanok rá, és nem lehet meggyógyítani a pszichéjüket. Én is ilyennek érzem magam.
Most töltöm a 23-at, teljesen kiégtem. Betanított munkásként dolgozom egy teljesen elcseszett cégnél. Szintén átlagos gyermekkor. 12 éves ért egy nagyobb érzelmi trauma amit azóta is elfojtok. Középiskolában rossz baráti társaságba kerültem, bár akkor ezt nem így gondoltam. Nem tanultam és nem is igazán érdekelt semmi. Most egyetemen tanulok, de nem szeretem ezt a szakot, csak azért csinálom, hogy nem keljen mindig a munkámra gondolnok. Nincsennek barátaim, nem is igazán voltak.
És tudom, hogy semmi értelme ezt ide leírnom, mert már úgyis mindegy, ez nem fog változni.
amióta kiléptem a nagybetűs életbe.. suli befejezése és a munka világa.. azóta kezd lefelé tartani a kedvem és motivációm.
Az elején.. "jaj de jó, fizetés".. 8 évvel később "na megint adtak egy kis aprót".. pedig szakmunka, nem is ugyanaz a hely, akkor sincs előrelépés. Bár úgysem adnának annyit amire azt mondanám, hogy igen, ezért érdemes bejárni.
Én is totál ki vagyok égve, amúgy 34 éves vagyok.
Dehát ki nem sz*rja le, nem gondolom, hogy ettől nem való nekem az élet, azért néha történnek jó dolgok is, azokat meg kár lenne kihagyni.
Én gyerekkoromban voltam visszahúzódó, önállótlan és éretlen, amikor az érettségi után melózni kezdtem, behoztam a ,,lemaradásaimat". Sikerült nagyon jó és felelősséggel járó melót kifognom, amit élvezek. A barátnőmmel imádjuk egymást, most tavasszal költöztünk saját kertes házba.
Volt egy kisebb elváltozás a testemen, egy egészségügyi gond, citológiai mintavétellel megállapították, hogy szerencsére jóindulatú, de műteni kell. A műtét sikeres volt, azt hittem, visszazökkenek a boldog életembe, a szeretett párom mellé. A szövettani eredmény azonban mást mutatott: 3. stádiumú rák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!