Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt még olyan, aki a...

Van itt még olyan, aki a tanulmányi sikerekkel próbálja a maganugyi gondokat megoldani?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jelen 🙂. A tanulásban jelenik meg nálam a bizonyítási vágy, ezzel kompenzálom a magánéleti hiányosságokat. Ismertem olyat is, akinek 5 diplomája született szerelmi bánatában ☺ Szomorú, hogy ez volt, de nem az alkoholizmust, vagy még rosszabb, az öngyilkosságot választotta. 😐
2017. jún. 4. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüleimet pótoltam a tanáraimmal...
2017. jún. 4. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is van valami ilyesmi, valami önigazolási kényszer, valószínű, hogy az önbizalmamat próbálom növelni, meg hogy odafigyeljenek rám is az emberek. Kapcsolatom se volt még sose. Úgy érzem értéktelen vagyok, ha nem mindent csinálok meg 5-ösre, pedig ezek már nem túl könnyű dolgok MSc-n munka mellett. Lehet hogy mániákus is vagyok, mert úgy érzem sose tudok igazán kiteljesedni. Amikor kicsit leeresztek akkor meg rájövök, hogy a jó jegyek is csak átmenetileg boldogítanak. A tudás fejlődése mellett ugyan úgy fejlődnie kell a kapcsolatoknak, emberekhez való viszonyban és a kikapcsolódásban is. 23/F
2017. jún. 4. 10:59
 4/5 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Én nem is úgy mondanám hogy megoldani próbálja az ember ezeket, hanem inkább csak kizárni, elnyomni.

Én a munkával vagyok úgy, nagyrészt szívesen csinálom, hasznosnak is érzem magam, fejlődök is. Aztán hazajövök és a munkán kívüli életem annyi hogy ülök itthon.

Most is 3 napos hétvége, mindenki kirándul, családozik, csajozik...én meg idebent ülök és döglöm. Ha el is megyek valahova akkor is rosszul vagyok emberek között.

Például elmegyek bevásárlóközpontba, és csomó jó csaj, meg jóképű srác ül mindenhol. Én meg tisztára úgy érzem hogy nem is tartozom ide a ronda fejemmel. Meg mindenhol ezt érzem hogy igazi "weirdo"-ként tekintenek rám az emberek.

2017. jún. 4. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez hogy lehetséges, de nekem pont a tanulmányi eredményeimre van komoly hatással a depresszióm és a magányom. Amikor vizsgaidőszakban arra gondolok, hogy megint egyedül kelek fel és fekszek le az ágyba, akkor semmi életkedvem sincs, nemhogy tanulni. Ti, mégis hogy csináljátok?
2017. jún. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!