Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem akar senki beszélget...

Miért nem akar senki beszélgetni velem? Eh. Pedig tök jó arc vagyok/voltam

Figyelt kérdés
De komolyan, miért xarnak le az emberek? :D Annyi lányra (nem azért mert lányok, csak beszélgetni akartam), ismerősök, volt barátok, neten megismert emberek, munkahelyen... mindenki lexar, pedig sosem voltam velük rossz arc, mindig kedves voltam és vicces. Vagy lehet 20 felett az emberek már alapból ilyenek? 22 vagyok, de valahogy úgy érzem egyedül vagyok ebben a korosztályban aki még nyitott :/ Pedig én tényleg csak beszélgetni szerettem volna, hogy mi történt velük az iskola óta stb... és mindenki ignorál :/ Mit csinálnak a 20-on felüliek akkor? Dolgoznak-alszanak, és ennyi?

2017. máj. 21. 22:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
azzal meg az a baj hogy főleg ma a nők olyan rohadt bizalmatlanok és rögtön azt hiszik hogy az ágyba akarom őket csalogatni ... pedig nem... de ha körülírnám hogy NEM NEM AZÉRT CSAK BESZÉLGETNI még az is fura lenne :D
2017. máj. 22. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért bizalmatlanok a nők, mert mindenki, aki azt mondja, hogy csak beszélgetni akar, arról akar beszélgetni, hogy milyen bugyit szeretsz hordani.
2017. máj. 22. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
olyan szitukban kell beszélgetést kezdeményezni, ahol az nem tolakodás, ahol pl adott egy közös téma, mint pl akár egy váró-buszmegálló, munkatárs/hobbin keresztül, ismerősökön keresztül. vagy pl ami adott, hogy ismerkedésre van, pl (házi)buli
2017. máj. 22. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, engem nem zavar.

Ha akad egy értelmes darab azzal elbeszélgetek 3 órát is a többinek meg csak köszönök. Az idősebb emberek szeretnek beszélgetni mert az ő korukban még szokás volt, és meglepő de van téma mindig..

2017. máj. 22. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs valami jól látható testi hibád/annak tartott dolog?
2017. aug. 27. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A nők sokkal könnyebb helyzetben vannak... :/
2023. nov. 18. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!