Nagyon egyedül vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Esetleg ha valaki volt már ilyen helyzetben attól várnék tanácsokat.Elhagyott a barátnőm kb fél éve és azóta egyedül vagyok de nem találtam a helyem...Tanácsok esetleg vagy akinek van kedve beszélgetni az írhat!2017. máj. 16. 20:17
2/4 anonim válasza:
Mi is szakítottunk de nem törődtem vele nagyon am ja a kondi vagy valamilyen dolog(munka,játék) ami leköt az jó (mondjuk én csak fél évet jártam vele)
3/4 anonim válasza:
Elütöd az időd valamivel... társkeresőzés, kirándulás-túra v bármi hobbi, sport, film, TANULÁS/MUNKA, barátokkal lógás, vagy éppen barátkozás valamelyik előbbi tevékenységen keresztül.
4/4 anonim válasza:
Olvass. De a konditerem is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!