Egyedül vagyok mit tehetnék? 17
Figyelt kérdés
Egyedül érzem magam,emberek közeleben szorongok, elmeletileg vannak barátaim,de rájuk nem igazán számíthatok. Mindig igyekszem a legjobb barát leni, ezért sokat adok, de én mar ezt nem kapom vissza. Simán egyedül hagynak, kihagynak dolgokbók és mindig en vagyok a fölösleges kerék, akit észre sem vennenek. Egymással pedig sokkal jobban vannak. Én igyekeztem de mióta az eszemet tudom mindigy így járok, de már depressziós vagyok. Mit tehetnék?2017. máj. 13. 12:09
1/3 anonim válasza:
amikor annyi idős voltam mint te én is hasonlóan éreztem magam de 26 éves koromra megtanultam egyedül is jól érzeni magam. Ma már egyáltalán nem hiányzik a társaság meg az emberek...
2/3 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj:) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!