Mit tegyek, hogy legyenek barátaim?
Figyelt kérdés
Próbáltam barátkozni, de az isztályom 2 csoportra oszlik, a qrvák és az emók. Én semelyikhez nem tartozom, és egyedül érzem magam nagyon. Mit tegyek?2017. máj. 5. 22:39
1/6 anonim válasza:
NEm muszáj osztályon belül barátkozni, persze általános kontakt nem árt ha mindenkivel megvan, de csak azért hogy ne legyél egyedül nem érdemes, ha egyébként nem szimpatizálsz velük. Hidd el csak magadat vernéd át.
És egyébként sem csak suliban lehet barátkozni, mozdulj ki, járj el hétvégente pár helyre, legyél nyitott és menni fog.
2/6 A kérdező kommentje:
Pl milyen helyeket ajánlasz?
2017. máj. 5. 22:46
3/6 anonim válasza:
Ha qurváknak és emoknak tartod az osztálytársaidat akkor inkabb veled lehet a baj. Vagy megszoksz vagy megszöksz választhatsz. De inkább állj be qurvának ha persze lány vagy mint hogy az eredet vágd.
4/6 A kérdező kommentje:
Velem van baj? De ha tényleg azok? Egész nap shopping, meg pletykák..
2017. máj. 5. 22:49
5/6 anonim válasza:
megértem, ha csaj lennék asszem én is pont így lennék. nem az emósok zenei ízlése a világom, meg ez a plázákban picsogás sem az én stílusom :/ szóval nem könnyű... próbálj más közösségekbe csatlakozni. embereket keresni, akik elmennek veled szívesen kirándulni, szórakozni, moziba, vagy nem tudom miket szeretsz csinálni, de közösen eltölteni az időt :)) szóval nyiss új emberek felé! :)
6/6 Sanya1992 válasza:
Nyerd meg a lottót. Nem csak a barátaid száma fog nőni, de még a rokonaidé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!