Fontos az hogy 17 évesen legyenek barátaim?
Azért kérdezem mert óvodás korom óta sosem volt amire alig emlékszem.
Nem tudom milyen barátokal lenni, minden nap itthon vagyok.
Nem.
Nekem sem volt életemben SOSEM akár 1 normális barátom.
19F
Szüleid meg egyéb rokonok nem csesztetnek emiatt hogy aszociális vagy és nem barátkozol senkivel? Barátnőd van?
Mert engem igen, és már nem bírom! Főleg a nagymamám miatt.
19/F
Hát... Nem piszkálnak mert megszokták hogy sehova sem megyek, de néha megjegyzik hogy miért vagyok töltöm itthon az iskola szüneteket.
Komplexusaim vannak és nagyon sok, nem merek ismerkedni.
Szórakoznék én is.
Barátnőm sosem volt, puszit sem kaptam... Kicsit (inkább nagyon) félek a lányoktól.
Szerintem fontos. 21 éves vagyok, kijártam a sulit, itthon vagyok egyedül. A szüleim megöregedtek, alkalmi munkákra járok főleg szar helyekre, máshova nagyon nem, be vagyok zárva, nincs lehetőségem sehol se ismerkedni.
Magányos vagyok nagyon, neten se beszél velem senki sem, sose ír rám senki.
17 vagy, ott a középsuli, tele Veled egykorú emberrel, később nagyon megfogod bánni, hogy nem használtad ki!
Lehet akármennyire antiszociális valaki, az ember genetikailag úgy van beállítva, hogy társas lény, ha állandóan egyedül van valaki, nem beszél senkivel az bárkit megőrít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!