Mit tegyek hogy legyenek barátaim?
Figyelt kérdés
Nyolcosztályos gimibe járok, idén kezdtem a hetediket, ami azt jelenti, hogy már két éve együtt vagyok a mostani osztályommal. Sajnos nincsenek barátaim. Arról szó sincs, hogy nem szeretnének, csak valahogy megvan az osztályban az a pár három-négyfős "klikk", akikhez annyira nagyon nem illek be. Tehát nem az van, hogy nem szeretnek, csak senkivel nem vagyok különösebben jóban. Szörnyű, hogy nincs legjobb barátnőm. Ez előző osztályban két legjobb barátnőm is volt. Én mindenkivel próbálok kedves lenni, de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ebbe ketdek összeroppani.2015. szept. 6. 20:42
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem h 13/L
2015. szept. 6. 20:43
2/2 anonim válasza:
Csak van valaki az osztányba akivel jóban vagy és beszélgetsz vele.De ha nincs senki se akkor próbálj az évfolyamon keresni barátot 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!