Egy hét múlva megyek pszichiáterhez. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
A háziorvosom írta a beutalómra hogy írjanak nekem hangulatjavítót. Akkor tuti fognak írni? A háziorvos is dönthet ilyenről, vagy hogy megy ez? Mellékelten, mennyi időt szoktak szánni egy emberre?
- Mániás depresszió
- Alvászavarok
- Pánikrohamok
- Hangulatingadozások
- Erős szorongás társaságban
- Nehéz "elvegyülés / beilleszkedés"
Ezek vannak jelen nálam. Mit kell csinálnom? Beszélgetünk egyet, és kész? Felír két láda varázsbogyót és utamra? Vagy hogy van?
2017. máj. 2. 16:29
11/13 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod akár itt nyílvnosan akár privátban írj magadról kérlek egy bővebb bemutatkozást.
Én is küzdök sok pszichologiai problémával, talán segíthetnénk egymáson, ígérni nem ígérek semmit, de minden lehetőséget meg kell ragadni.
12/13 anonim válasza:
szia. nekem feltett egy pár idióta kérdést és egyből írta is a csodabogyót + nyugtatót. nálam a tünetek : depresszió, pirománia (nem gondoltam volna hogy a piromániám is idesorolható, de idesorolták...),erős hangulatingadozás. LESZARTAK! (bocsi a csúnya kifejezésért). ja és amikor "beszélgettünk" megkérdezte hogy "miért vagyok ilyen sötét stílusú, milyen stílusba sorolnám magam" és én mondtam hogy emo vagyok és ez nem stílus, hanem életérzés, erre meg elkezdett nekem olyanokat dumálni, hogy ne legyek emo, hülyeég meg minden ilyen. na nekem ott lett elegem és kijöttem xD persze vissza kellett mennem de ahh...onnantól nem is figyeltem, nem válazoltam. kaptam bogyókat és ennyi
13/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy az orvosok sem tudnak sok mindent csinálni, mert rohadt kevesen vannak, mint minden egészségügyi dolgozó. Mit tudnak csinálni, amikor naponta kell egy tucat hasonlóan reményvesztett emberrel foglalkozniuk? De a felső hatalomnak jó így, mert így fogy a sok kedéjhavító és a többi. A gyógyszeriparban pedig iszonyat nagy pénzek vannak és ugyanolyan haszon alapú, mint a kapitalista társadalomban bármi. Fogyjon csak a dilibogyó. Ez egy ördögi kör. Talán ha fizetős magán szakemberhez mész annak több értelme van, de ennek így kb semmi. Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!