Miért érzem magam néha üresnek?
Gondold végig, mi az ami kicsit is hiányozhat az életedben. Legyen az elveszett barátság, egy dolog amiután vágyakozol régóta. Ha ez megvan, próbálj változtatni rajta, tegyél érte. A probléma gyökere biztos lelki eredetű, ha állításod szerint boldog vagy, netán elhalasztottál valamit? Eszedbe jutott egy fájó emlék?
Egyébként a házaséletet is megszokni másabb lehet mint egy hétköznapi életet. Lehet még nem szoktad meg eléggé a változást, vagy manapság kevesebb időd van azokra a dolgokra, amikre régebben maximális időt fordítottál.
Millió példát tudnék sorolni még, ezt lelkiekben kell helyretenni, és rájönni a probléma gyökerére( így láttattamban nem tudok sokat segíteni ) beszélj a feleségeddel, moccanjatok egy kicsit valamerre, legyen egy 'plusz' dolog a hétköznapok árnyékaiban. Jót tenne.
Sok sikert, remélem segítettem:)
#2: Valóban kimaradt de nem érzem azt hogy ezzel bármit is veszítettem... Engem nem vonz az, hogy másnaposan ébredjek az árok szélén a saját hámyásomban feküdve, nem ilyen vagyok
#3: Igazad lehet, közel sem tudok annyi pénzt és időt szánni a hobbijaimra, mint régen, aokat elvisz a ház és a feleségem. Lehet inkább csak az a bajom, hogy egyedüllétre vágyom és nem kapom meg...
Segítettél még így is, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!