Hogy kreüljem el az öngyilkossággal kapcsolatos gondolataimat?
Figyelt kérdés
Mikor iszom, mint most is, többnyire arra gondolok hogy mekkora elszántság és bátorság kell ahhoz hogy valaki odanyomja a hideg acélt a halántékához, vagy kiálljon egy épület szélére... Nem? Nincs igazam? Rettenet nagy hatalom van az olyan emberek kezében akik ezt meg merik tenni... Rettenetesen érzem magamatz hogy ilyeneken godolkozom. Hogyan tudnám ezt elhessegeni? Nektek volt már hasonló? Lehet törölni a kérdést nyugodtan, aki trollkodásnak veszi legyen boldog...2017. ápr. 16. 15:09
21/23 anonim válasza:
Nagy hiba, hogy nem szoktál imádkozni. Imádkozz csak nyugodtan, meg fog segíteni. Imádkozz hozzá rendszeresen, ha valami problémád van.
22/23 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiábavalónak érzem. Tehát ennyire nem tudom rávenni magam, mert eltántorodok a gondolattól is hogy imádkozzak. Tudom hogy nem a miatyánk a kötelező hanem a saját szavak, de arra ott van hogy magamban beszélek (már ha egyedül vagyok) és magamtól kérek tanácsot. Többnyire akkor iszok :l Valamiféle tanácsot még tudna adni valaki vallások kívül? Kellene nagoyn mert a sírógörcs kerülget.
2017. ápr. 16. 20:43
23/23 anonim válasza:
Hidd el a pénz se boldogít, alapból én is egy elég borongós személyiség vagyok, meg a napi pár sör, hétvégén tömény is elmegy. A képletben ott a hiba, hogy pénzem van rengeteg, így melo nincs, csak a napi ilyen olyan haverok, akiknek persze mindig én fizetek mindent stb, amúgy lexarnak. Ha meg nagyon unatkozom hétköznap például itt az oldalon nézelődök.
Na de most ebből csak azt akartam kihozni, hogy attól, hogy az ember jövőkép nélkül áll, nem feltétlen az a megoldás, hogy vége, és egyáltalán nem hatalom, hanem gyávaság véget vetni. Akkor inkább a képébe röhögök a világnak és szórakozok amíg csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!