Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy kreüljem el az öngyilkoss...

Hogy kreüljem el az öngyilkossággal kapcsolatos gondolataimat?

Figyelt kérdés
Mikor iszom, mint most is, többnyire arra gondolok hogy mekkora elszántság és bátorság kell ahhoz hogy valaki odanyomja a hideg acélt a halántékához, vagy kiálljon egy épület szélére... Nem? Nincs igazam? Rettenet nagy hatalom van az olyan emberek kezében akik ezt meg merik tenni... Rettenetesen érzem magamatz hogy ilyeneken godolkozom. Hogyan tudnám ezt elhessegeni? Nektek volt már hasonló? Lehet törölni a kérdést nyugodtan, aki trollkodásnak veszi legyen boldog...

2017. ápr. 16. 15:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, elég nyomasztó, de azért köszi. Neked is kellemes ünnepeket.
2017. ápr. 16. 17:46
 12/23 anonim ***** válasza:

Hagyd abba az alkoholt, es keress valami tetszo szabadidős elfoglaltságot!

Keress másik pszhilogoust, aki tud elobb fogadni!

Ha kell írj privit beszélgetek veled, csak ne őld meg magad!:o

2017. ápr. 16. 18:06
 13/23 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még nem voltam pszichológusnál. Május végén megyek. Csak nemtom mi a francot csináljak hogy bevigyenek az osztályra.
2017. ápr. 16. 18:18
 14/23 Mojjo ***** válasza:
Ne keverjük a pszichológust a pszichiáterrel. Nem sok közük van egymáshoz. Kérdező: te, ha jól írtad, pszichiáterhez mész május végén. Ezért írtam többször is, hogy addig keress egy pszichológust.
2017. ápr. 16. 18:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Nincs hatalom az öngyilkosok kezében, ők már minden dologról lemondanak ami az életet jelenti.

Három tényező kell ahhoz hogy valaki eljusson odáig hogy megölje magát: magány, ha tehernek érzi magát mások számára, és a félelemérzet hiánya.

Szerencsére ritka az olyan ember akinél mind a 3 fennáll, szerintem te sem vagy ilyen. Valami miatt depressziós vagy és az okozza az ilyen gondolatokat.

2017. ápr. 16. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Érdekes.. Mitől félsz? Miért félsz a haláltól? Hiszen nem fog érzékelni semmit. mint amikor alszol. Azaz semmi. Ha meghalsz, akkor számodra semmilyen. Vagy talán mégsem? :) Félsz, hogy mi van hogyha a halál után szenvedni fogsz, mi?
2017. ápr. 16. 20:11
 17/23 A kérdező kommentje:

Hívő vagyok, ha már itt tartunk. Nem a haláltól félek csak a tanácstól hogy sétálgassak temetőben. Mentem már el magamtól temetőbe a igaz, beszélgetni nagyapámmal. Nem nagyon adott tanácsot...

Nem tudom mit csináljak. Komolyan csak nem akarok tudni semmiről. Mint amikor nyugtatót szedtem és naponta aludtam vagy 20 órát. Addig voltam ébren míg dolgozni voltam és kész.

2017. ápr. 16. 20:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Imádkozz Istenhez teljes szívedből, hogy változzon meg a helyzeted, hogy legyél erősebb, és legyen miért élned. Az öngyilkosság egyenes út a pokolba.
2017. ápr. 16. 20:35
 19/23 A kérdező kommentje:
Azért annyira meg nem vagyok hívő hogy ebből szerezzek lelki békét (imából). Hiszek, igyekszem tartózkodni a "bűnöktől" de nem gyakorlom a vallásom. Most olyasmi tanácsok kellenének amivel le tudom foglalni magam. Társaságban jól érzem magam, csak tegnap óta meg már az sincs, ma is lemondták a találkozót, ki is józanodtam, nincs mit inni, és már a sírás kerülget annyira rosszul vagyok hogy nincs kivel elmenni valahova...
2017. ápr. 16. 20:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Ja, és nem szoktam inni csak ilyen esetekben mikor nagyon kibukok (három-négyhetente mikor minden összejön) Tehát az ivás miatt nem hanyagolok senkit.
2017. ápr. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!