Hol ismerkedjen egy depressziós csöndes lány?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 13. 14:38
12/16 anonim válasza:
Ha meg nem adod át másra, akkor bárhol tudsz ismerkedni, úgy mint aki nem az. :/
Vagy látszik az emberen, hogy depressziós ? Ismertem ilyet, de ugyanúgy csinálta, mint aki nem az. Csak olyan embert nehezebb találni, aki megkedvel és 'feladatának' érzi minél jobb szintre emelni a gondjaidat, ha megoldani nem tudja. ;(
De legyél nyitott, biztosan lesz majd ilyen személy is. :3
Viszont érdekelne az oka. Ha nem túl személyes, leírnád nekem mondjuk privátban? ^^
17/f
13/16 Mickbro válasza:
Rövid válasz: a neten.
Van hosszabb válasz is.
14/16 anonim válasza:
Szia. Én szívesen beszélgetnék Veled, én is hasonló vagyok mint Te.
(17f)
15/16 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, szivesen beszelgethetnenk:)
Ha akarsz irj ram:)
16,5L
16/16 anonim válasza:
Ismerek néhány diagnosztizált depresszióst, de mindegyiküknek meggyőződése, hogy nem akar párkapcsolatot. Szóval eleve meglepett a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!