Hol ismerkedjen egy depressziós csöndes lány?
Ugyanez a probléma áll fenn nálam is. A társkereső oldalakat javasolják, de azok számomra teljes mértékben lélekölőek, és nem tudom elképzelni, hogy onnan olyan kapcsolat származhat, mint amilyenre szükségem lenne - persze kivételek akadhatnak.
Egy másik hely az egyetem - lassan már azt fontolgatom, hogy jelentkezek szabadbölcsésznek, csak hogy legyen egyáltalán esélyem találkozni hasonló érdeklődési körű emberekkel -, a másik pedig a hobbijaid / érdeklődési köröd köré szerveződő csoportok. Illetve, nyilván politikai mozgalmak, ezzel kapcsolatos fórumok, stb., bár ha bármiféle megoldást akarsz a fennálló problémákra, akkor nem fogsz azzal foglalkozó fórumot találni.
21/F
egy depressziós, csöndes lány ne ismerkedjen. Csak ráragasztja a negativitását más emberekre.
De, ha nagyon kell a társaság:
-macska/kutya
-hímringyó
18 éves vagyok.
5-ös válaszolónak: depressziós vagyok de nem vagyok negatív...
a válaszodból is látszik, hogy másoktól várod a boldogságodat, ergo te nem akarsz tenni érte.
Az, meg hogy védeném embertársaim lelki egyensúlyát inkább nemes, mint negatív cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!