Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is jol elvagytok egyedül?

Sweetchocolate kérdése:

Ti is jol elvagytok egyedül?

Figyelt kérdés
Szeretek egyedull lenni, de van hogy mar tul sok, es inkabb valakivel vagyok egyutt, beszelgetek, ilyesmi. De altalaban szeretek egyedul lenni. Ti vagytok igy, vagy inkabb folyton tarsasagban?

2017. ápr. 4. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon élvezem, igen.
2017. ápr. 5. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
is-is. Bnőmet azért le nem cserélném.
2017. ápr. 5. 18:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Lehet azert lettem ilyen, mert eleve faterommal se beszeltunk eddig se tul sokat, es mostanaban se, es ilyen lettem. Ez nem hatrany pl akkor se, ha egy csoportba vagy kozossegbe vagyok es unalmas amirol beszelnek, vagy ahogy beszelnek es nem nagyon akarok vagy tudok hozzaszolni es igy inkabb csendben maradok, de nem okoz problemat.

Regebben elegge befordultam ettol, de mostanaban eleg jol kezelem szerintem.

2017. ápr. 5. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én elvagyok, sőt, szükségem van rá, napi szinten, hogy félre vonuljak úgymond a saját kuckómba.

Van, hogy dolgozni is egyedül szeretek. Vagy inkább szeretnék, mert jelenleg nem ilyenek a körülmények...persze, nem azt mondom, hogy nem jó közösen végezni a munkát mással, de egyedül is tök jól eldolgozgatok, akár órák hosszat, anélkül, hogy egy mukkot kéne szólnom bárkihez.

Persze barátaim nekem is vannak. Mondjuk, párom az nincs. Néha hiányzik, néha nem-változó.

2017. ápr. 7. 23:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Irhattok meg :;)
2017. ápr. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!