Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol tudnék barátnőt találni?...

Hol tudnék barátnőt találni? 30 feletti egyedülálló nő vagyok.

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, se férjem.Ebben a korban a legtöbb nőnek már családja van. Sehová nem tudok menni, mert nincs kivel.

Annyira egyedül érzem magam. Szerintetek mit kellene csinálnom?

2017. ápr. 4. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért ne mehetnél el ide-oda egyedül? Én férjnél vagyok, viszonylag sok barátom is van, de pl imádok egyedül színházba menni. Sokkal jobban átélem a darabokat. Sőt, sétálni is imádok egyedül, kicsit elmélyedni a gondolataimban. Sosem unatkoztam még egyik dolog során sem, mert így is emberek közt voltam. Sőt, jó pár kedves ismerőst is szereztem már pl színházban.

Ami érdekel, azt nyugodtan csináld egyedül is, és biztosan találkozni fogsz valakivel, akivel össze tudsz barátkozni.

2017. ápr. 4. 15:33
 12/14 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%
Keress valami edzést, spinning, aerobick, ilyesmi, ott tuti hamar barátokra lelhetsz. Keress csoportos kikapcsolódásokat, túrázó klubot, vagy barlangász szakosztályt, bármit ahol emberek között lehetsz, és MENJ. Menj ki otthonról bárhová, ahol emberek vannak és közös tevékenységet folytatnak, az összeköt, az kommunkációra késztet.
2017. ápr. 4. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok csak 36 évesen nőként... Xar ha még munka sincs, tudom. Ha nem mozdulsz ki otthonról, akkor viszont esélyed sem lesz ismerkedni. Valami olyan programot keress, ami nem kereül túl sokba, bicikli túra, vagy valami túra.
2017. ápr. 5. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy szinte semmi nem érdekel, így meg nehéz barátokat keresni. Páran kérdeztek tőled, amire kb. két szót válaszoltál. Így nem lehet beszélgetni, barátkozni, ha a másik csak passzívan vissza ugat minden kérdésre. Menj el tanulni, dolgozni azon keresztül is lehet barátokat találni.
2017. ápr. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!