Miert vannak azon kiakadva az emberek, hogy nem erdekel a bulizas es nem is nagyon jarok?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. A csajok hiaba tudjak, hogy nem erdekel a bulizas csak hivnak. Multevben voltam neha, de nem erdekel. Ha inni akarok iszok, ha haverokkal akarok lenni, akkor talalkat beszelek meg veluk. Nem erdekelnek a bulik.
Mier kell ezen kiakadni, hogy nem megyek buliba, csak azert, hogy masnap hangoztassak az egyetemen, hogy jaj igy berugtam meg ugy.
2017. márc. 28. 16:21
1/3 anonim válasza:
Azt hittem ez egyetemen mar nem meno. Mi 14 evesen "vaganykodtunk" ezzel a gimiben 😂
2/3 anonim válasza:
lehet a saját problémájukat vetítik ki rád... talán ők is szívesen ülnének otthon, és filmeznének, de a nemleges válasz esetén felmerülő a kérdéssel, szembesítéssel, baráti lenézéssel nem akarnak szembekerülni, így mennek buliznak és isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!