Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az emberek egy része miért...

Az emberek egy része miért van kiakadva a hányástól?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az adott személy, illetve a személy közelében hány valaki. És nem arra gondolok, hogy "fúúj ez undorító", ez szerintem egy viszonylag elfogadható reakció, hanem mondjuk elkezd sírni vagy remegni.

2015. júl. 23. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
nem mindenki birja
2015. júl. 23. 20:35
 2/4 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, rossz gyermekkori emlék, rossz tapasztalat (pl részeges apa, aki gyakran hányt, vagy a gyerek előtt hányt,utcán átélt undorító, megrázó látvány emléke) Én is utálom, ki bírnék rohanni a világból tőle....
2015. júl. 30. 18:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. aug. 2. 12:40
 4/4 anonim válasza:
Velem is így van de például nem tudom miert direkt olyab videójat nézek amibe hanynak a vegén kicsit hányingerem lesz tehát az öklendezés határán vagyok hányni is utálok de legfőképp ha való életbe meglátnám hogy valaki hány énis öklendezek stb
2017. febr. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!