A hányástól lehet lázam? Válaszokat gyorsan PLS!
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 15:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem fordítva: a láztól lehet a hányás. Jobbulást!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Még írhattok válaszokat
2014. szept. 23. 16:01
3/8 anonim válasza:
Kérdés:
Lázas vagy és hánysz, vagy szeretnél lázas lenni és/vagy hányni?
4/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg hőemelkedéssel küszködök szarul vagyok nagyon..:( egyik sem... Csak kívancsi vagyok erre
2014. szept. 23. 16:13
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és apropó ha sokat köhögök fájhat a torkom vagy lehet valamilyen torokgyulladásom??:O
2014. szept. 23. 16:15
6/8 anonim válasza:
Ha benyeltél valamilyen vírust, akár légútit, akár valamilyen gyomorra ható, pl. hányás-hasmenéssel járó vírust, akkor fájhat és kaparhat a torkod, illetve lehet hányingered, sőt hányhatsz is és maga a fertőzés-gyulladás okozhat hőemelkedést, lázat!
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó nem az iskolát kerülöm... :)
2 hete csúnyán megfáztam és azóta köhögök is és kapara torkom
Hétfőn 4 órakor Hányinger-Hasmenés... Nuku Suli :( Pedig nem tanultunk volna ...
Ma 3- kor 37,5 37,9 között ingadozott a hőm...
Most jelenleg szarul vagyok, folyik az orrom, kapar a torkom------> köhögés.... Doki azt mondta vírus.. 37,3 a hőemelkedésem...
Szval nem iskolaundor :PP
2014. szept. 23. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!