Magány, egyedüllét enyhítése?
Figyelt kérdés
Te hogyan lépsz fel ellene? Érezted már azt, hogy minél jobban tennél ellene, annál inkább nem sikerül?!
Korodat és nemedet is mellékeld, köszi.
2017. márc. 19. 21:50
41/43 anonim válasza:
Beteszem ezt a számot, ez szerintem elég erős fellépés :D
42/43 anonim válasza:
Eljátszom magamba xboxon 15/l Valahogy mindig olyan emberekbe estem bele akik tozál másak mint én :/
43/43 anonim válasza:
Környezetváltás. Ha nem érzed jól magad, akkor tegyél ellene, változtass. A lényeg, hogy kifogásokat soha ne keress. Gondolom te is még fiatal vagy, szóval most van lehetőséged. Költözz új városba, ahol több lehetőség van. Ha elkezdesz foglalkozni önismeret-fejlesztéssel, az rengeteget segít. Olvass könyveket ezzel a témával kapcsolatban, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Az embereket pedig ne keresd görcsösen, mert annál jobban taszítod el magadtól. Járj el edzeni, sportolni. Ezeket mind tapasztalatból mondom.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!